reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Galantní dámy

Dammes Galantes

Země:
Rok:
1990
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Galantní dámy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2009
Teya
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47826minih47826Appaloosa (2008) 
Appaloosa n
minih6567minih6567Dobrodružství rabína Jákoba (1973) 
Les aventures de Rabbi Jacob n
minih50344minih50344Annino procitnutí (1973) 
Annie: The virgin of Saint Tropez n
minih26580minih26580Sametová extáze (1998) 
Velvet Goldmine n
minih25017minih25017Gattaca (1997) 
Gattaca n
minih55129minih55129Slečna Marplová: Vraždit je snadné (2008) [TV film] 
Marple: Murder Is Easy n
minih19290minih19290Snídaně u Tiffanyho (1961) 
Breakfast at Tiffany's n
minih56818minih56818Morganovi (2009) 
Did You Hear About the Morgans? n
minih27549minih27549Dvojí obvinění (1999) 
Double Jeopardy n
minih2699minih2699Akceptuj mě (1984) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
8   - Erkul
4   - Agostino
7   - satyr
8   - Johnny1
8   - Zdenek13
6   - Teya
7   - uriel
3   - Status

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

17 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.401/0.376