Zari
ohodnotit

French satisfaction [Video]

French Satisfaction

Země:
Rok:
1983
Délka:
81 minut

Popis / Obsah / Info k filmu French satisfaction

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jmenuji.se.libor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2013
Zajímavé setkání s pornem
Tenhle film jsem viděl prvně v době ČSSR na   VHS asi první kopie a měl příchuť   zakázaného ovoce - když to zhodnotím tak tehdy   to tuším natočila společnost Ribu video, o té   se traduje, že k natáčení do každého svého   filmu přemluvila vždy 1 - 2 překrásné   modelky. Nevím co je na tom pravdy, ale pravdou   je, že oproti dnešním některým filmům pro   dospěláky, byly tehdejší filmy s dobrým   dějem a měly zápletku i mimo sex. Dá se   říct, že to byly klasické filmy, akorát že   si v nich kromě toho herci   "zadováděli" nejrůznějším a leckdy   pro diváka hodně vzrušujícím způsobem.  

Co mne na tomhle filmu zaujalo nejvíc bylo   dovádění tuším to byla obhájkyně, která   přišla na návštěvu do cely za předběžně   zadrženým. Ta obhájkyně byla kus ženské   středního věku, a myslím, že by se to   předběžně zadrženým mužským určitě   líbilo i v reálu, kdyby je zastupovala tímhle   způsobem advokátka. :-)

Pokud se chcete   zrelaxovat a pobavit u nemravného filmu, vřele   doporučuji ke zhédnutí ( a to platí nejen pro   muže)

:-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
French satisfaction (1983) [Video]French satisfaction (1983) [Video]French satisfaction (1983) [Video]French satisfaction (1983) [Video]
Reklama