reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Fortel a jak ho získat

The Knack ...and How to Get It

Žánr:
Rok:
1965
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Fortel a jak ho získat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44834minih44834Jsem do tebe blázen (1992) [TV seriál] 
Mad About You n
minih33417minih33417Freddyho úlet (2001) 
Freddy Got Fingered n
minih43226minih43226Agent 117 (2006) 
OSS 117: Le Caire nid d'espions n
minih40902minih40902Páter Thomas (1980) 
Paura nella città dei morti viventi n
minih25768minih25768Poslední don (1997) [TV minisérie] 
The Last Don n
minih48241minih48241Moji přátelé III (1985) 
Amici miei atto III n
minih59538minih59538Byl jednou jeden ... Vesmír (1982) [TV seriál] 
Il était une fois... l'espace n
minih58170minih58170Záložní plán (2010) 
The Back-Up Plan n
minih18653minih18653Senzační svět (1992) 
Cool World n
minih75281minih75281Štěstí je teplá deka (2011) [Video] 
Happiness Is a Warm Blanket, Charlie Brown n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
10 - curil
7   - jarda53
3   - hvezdyn
7   - Agostino
6   - Bara.40
6   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.444