Zari
ohodnotit

Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna [TV film]

The Librarian: Return to King Solomon's Mines

Další název:
Flynn Carsen 2: Návrat do baní kráľa Šalamúna; The Quest - Das Geheimnis der Königskammer
Rok:
2006
Délka:
95 minut
„Tajemství, zlo, dobrodružství, a odvážný "knihovník" na legendární výpravě“
Popis / Obsah / Info k filmu Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
Až do svých třiceti se Flynn Carsen držel studia na univerzitě. Získal dvaadvacet akademických titulů a jistě by pokračoval, kdyby ho ze školy nevyprovodili s tím, že je na čase začít skutečně žít. Je přijat na místo knihovníka v newyorské Metropolitní veřejné knihovně. Náplní jeho práce se stane správa a ochrana cenných artefaktů. Při návratu domů zjistí, že mu někdo prohledal jeho byt a ukradl listinu, jež ukazuje cestu k Dolu krále Šalamouna. Flynn se musí postarat, aby zloděj nenašel zbytek, protože v Šalamounově dole je ukryta kniha, která dá svému čtenáři schopnost ovládat prostor a čas. Vyrazí do Maroka, aby našel část klíče k záhadě, a v římských rozvalinách se setká s krásnou archeoložkou Emily Davenportovou. Protože je posedlá Šalamounovou manželkou, královnou ze Sáby, přidá se k němu a společně odhalí část klíče k mapě. Jeden z nich jim pomůže uniknout přepadení a prozradí, kde hledat zbytek klíče. Další den pokračují v cestě, Flynn překvapeně zjistí, že krajina připomíná jeho dětské kresby. Uvědomí si, že otec musel o Šalamounově dole vědět a s pomocí pohádek mu do paměti zafixoval cestu. Navíc mu poskytl amulet, který mu zajistil pomoc Zednářů, střežících tajemství knihy. Dvojici se podaří najít jeskyni, kde je ukryt Šalamounův poklad, ale dostihnou je pronásledovatelé, kteří mají s sebou strýce Jerryho a chtějí ho vyměnit za knihu. Flynn souhlasí, vzápětí však pochopí, že udělal největší chybu svého života.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
Noah Wyle se vrací jako Flynn Carsen, náš známý Knihovník. Již jednou zachránil lidstvo, a nyní opět závisí osud světa na Flynnových schopnostech. Podivuhodná mapa ukazující cestu k dolům krále Šalamouna je jeho jediným klíčem k posvátné Knize Šalamounově. Flynn je ale přepaden a mapa ukradena, a proto se vydá do Maroka. Zde se seznámí s krásnou profesorkou Emily Davenportovou, která je stejně chytrá jako Flynn, možná i trochu chytřejší. Společně se vydávají nalézt tajemné doly krále Šalamouna a snaží se přitom být o krok před neznámými protivníky, kteří mají v úmyslu zneužít moc skrytou v Knize Šalamounově…

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


Popis / Obsah / Info k filmu Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
Flynn Carsen, náš známy knihovník, sa vracia na scénu! Po tom, čo už raz zachránil ľudstvo, osud sveta opäť leží na jeho pleciach. Záhadná mapa ukazujúca cestu k legendárnym baniam kráľa Šalamúna je jeho jediným kľúčom k posvätnej Knihe Šalamúnovej. Keď ho však prepadnú a mapu ukradnú, vydá sa Flynn do Maroka, kde stretne krásnu profesorku Emily Davenportovú. Keďže Emily je rovnako múdra a sčítaná ako Flynn, ak nie dokonca ešte viac, tvoria výborný tím. Spoločne sa vydávajú do temných baní a konajú rýchlo a s rozvahou, aby si pred svojimi protivníkmi udržali potrebný náskok.

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (2008) [TV film]

 Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (2008) [TV film]
Flynn Carsen 3: Jidášův kalich n
The Librarian: The Curse of the Judas Chalice
Žánr: dobrodružný / akční / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Jonathan Frakes

(pokračování)

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) [TV film]

 Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) [TV film]
Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu n
The Librarian: Quest for the Spear
Žánr: dobrodružný / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Peter Winther

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pušky cti (Guns of Honor)

Pušky cti
Guns of Honor

Naposled navštívené:
Pušky cti (Guns of Honor)

Pušky cti
Guns of Honor