reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Flintstoneovi: Vánoční koleda

A Flintstones Christmas Carol

Další název:
Flinstouni a Vánoční koleda; Vianočná koleda Flinstonovcov (SK)
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
90 minut
„Užijte si jabba-dabba prázdniny na způsob Bedrocku!“

Celkové hodnocení filmu Flintstoneovi: Vánoční koleda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.10.2007
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.10.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5107minih5107Cikán (1975) 
Le Gitan n
minih47910minih47910Soukromé pasti (2008) [TV seriál] 
Soukromé pasti n
minih27119minih27119Jediná správná věc (1998) 
One True Thing n
minih46109minih46109Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor n
minih17256minih17256Předvečer svátku Všech svatých 3. (1983) 
n
minih29395minih29395118 dní v zajatí l'adu (1998) 
n
minih17805minih17805Requiem pro panenku (1991) 
Requiem pro panenku n
minih16197minih16197Poklad byzantského kupce (1966) 
Poklad byzantského kupce n
minih56687minih56687Velké podmořské dobrodružství 3D (2009) 
OceanWorld 3D n
minih21165minih21165Tom a Jerry Kids IV.: S.O.S. Ninja (?) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59 %
6   - seagal
5   - R.RICKIE
10 - satyr
6   - Kycky
6   - MaKy92z
5   - jambroz58
3   - Bogy
6   - Kromak
5   - Merry
7   - freaxonic
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.304/0.283