reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Fixlování

Shooting Fish

Rok:
1997
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Fixlování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Petantino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.3.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.10.2010
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2009
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.10.2007
xxxnoxxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30731minih30731Nejhorší obavy (2002) 
The Sum of All Fears - Der Anschlag n
minih21118minih21118To je náš hit! (1996) 
That Thing You Do! n
minih27655minih27655Marabunta (1998) [TV film] 
Marabunta - Legion of Fire: Killer Ants n
minih10800minih10800Skrytý nepřítel (1940) 
British Intelligence n
minih43403minih43403Tajnosti (2007) 
Tajnosti n
minih20000minih20000Sveďte to na poslíčka (1992) 
Blame It on the Bellboy n
minih64513minih64513Opice (2009) 
Apan n
minih25651minih25651Soud boží (1938) 
n
minih10773minih10773Krásný příběh (1992) 
La Belle histoire n
minih18981minih18981Sladká svoboda (1986) 
Sweet Liberty n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 %
7   - Petantino
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - sluníčko
3   - ceskytulak
5   - iqtiqe
4   - Bogy
7   - xxxnoxxx

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - trombóza

12:10 - 12:30

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252271
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.342/0.322