Zari
ohodnotit

Podvedená

Deceived

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
104 minut
„Myslela si, že má perfektní život, ale zmýlila se.“

Obsah filmu Podvedená

 
Adrienne Saundersová je umělecká historička, věrná a milující manželka Jacka Saunderse. Po jeho smrti však její život nabere dramatické obrátky. Pojišťovací agent upozorní nic netušící vdovu na fakt, že manželova pojistka nebyla platná. Její skutečný vlastník zemřel již před několika lety při letecké katastrofě. Adrienne začne pátrat po manželově identitě. Je naprosto šokována: Jack nebyl tím, za koho ho považovala, a navíc žije!

Zdroj: FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Podvedená >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2018
Napínavý thriller
o tom, že někdy si vezmete člověka, o kterém   víte úplný kulový.
Co stojí za zmínku?   Tradičně dobrá Goldie Hawn, která prakticky   nesleze z obrazovky, slušný scénář,   napětí.
Poučení zní: pokud jdete do svatby,   lustrovat, lustrovat, lustrovat. Řeč   samozřejmě není o svítidlech.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2015
Víte koho si berete? I tak by mohl znít podtitul   tajemného thrilleru o manželovi, který není   tím, čím se zpočátku zdá. Atmosférou jakoby   vypadl z ruky legendárního mistra hrůzy Alfreda   Hitchcocka. Bez lekaček, bez nucených akčních   scén. Nikam se nespěchá, vše plyne pozvolně a   zcela nečekaně nechává šokující fakta   vyplouvat na povrch. Hrůza se nechává   vygradovat až na samou hranici. Závěrečná   scéna v šachtě výtahu je vyvrcholením   veškerého napětí. Vskutku málo takových   filmů.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2012
PODVEDENÁ

Snímek, který chtěl být určitě   něčím víc, než průměrným filmem mezi   thrillery devadesátých let. Nakonec z toho nebyl   ničím výjimečný počin, příběh byl jako   vystřižený z kteréhokoli tuctového thrilleru.   Scénář byl sice obstojný, ale utahané tempo   střední části se snímku rozhodně odpustit   nedá. Zápletka také není nějak extra   nápaditá, zato konec je opravdu dobrý a   napínavý, obzvlášť ona osudná scéna u   výtahu se povedla.

Herci si vedli statečně.   Goldie Hawk po komediálních rolích si tady   velmi dobře poradila a ukázala, že zvládne i   hlavní roli v thrilleru. Lepšího partnera než   Johna Hearda jí taky vybrat nemohli. Myslím že   John Heard se do této role znamenitě hodil. Už   jen jeho obličej vypadal tak nějak úlisně a   záporně. Nějaké další přetrvávající   dojmy z filmu se ale asi nedostaví, jeho účelem   je v daný moment diváka zaujmout a trochu   postrašit. Díky poslední desetiminutovce, kde   se dá napětí doslova krájet, se tento cíl   docela povedlo naplnit. Pro mně to bylo docela   příjemné překvapení.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Winslow Fegley

Fegley Winslow

Naposled navštívené:
Winslow Fegley

Fegley Winslow