Duben
ohodnotit

Organizace Alfa: Hádův faktor [TV film]

Covert One: The Hades Factor

Další název:
Hádův faktor; Tajuplná Operácia Hades (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
160 minut, dvoudílný
Popis / Obsah / Info k filmu Organizace Alfa: Hádův faktor
Hádův faktor (1/2)

Na různých místech USA podléhají lidé následkům vražedné virové nákazy. Mezitím bývalý agent tajné organizace Krypto jedna a nynější armádní lékařský expert Jon Smith (Stephen Dorff) během návštěvy Berlína narazí na bývalé kolegy z Krypto jedna. Jonova dávná přítelkyně a spolupracovnice Rachel (Mira Sorvinoová) údajně zradila organizaci a je nyní zapletená do transakce s virem, který momentálně decimuje americkou populaci. Jon ovšem nechce mít s případem nic společného a drží se své současné práce a slibné budoucnosti se snoubenkou Sophií (Sophia Mylesová), která také pracuje jako vojenská lékařka. Jon a Sophie jsou povoláni zpět do USA, aby se podíleli na výzkumu vražedné nákazy. Zjišťují, že se jedná o upravený vir eboly a vše nasvědčuje tomu, že rozšíření nákazy bylo cíleným teroristickým útokem na USA.

Dvoudílný televizní film Hádův faktor vznikl podle knižní předlohy Roberta Ludluma, proslulého coby autora původních knih o agentu Bourneovi, podle nichž vznikla trojice divácky i kriticky opěvovaných blockbusterů s Mattem Damonem. Román Hádův faktor představuje první část otevřené série thrillerů, v níž vystupuje armádní doktor Jonathan Smith, který spolupracuje s tajnou vládní organizací Krypto jedna.

Hádův faktor (2/2)

Bývalý agent tajné organizace Krypto jedna a nynější armádní lékařský expert Jon Smith (Stephen Dorff) pátrá po původu nákazy zmutovaným virem eboly, která se šíří po USA. V návaznosti na dramatické události z konce předchozího dílu se vydává do Afghánistánu, kde byla viru poprvé vystavena skupina zajatých amerických vojáků. Jon se opět setkává se svou dávnou přítelkyní a spolupracovnicí Rachel (Mira Sorvinová), jež údajně zradila organizaci. Jon se vinou záhadného vraha sám stává psancem a musí před vedením Krypto jedna očistit své jméno. Informace získané v Afghánistánu potvrzují, že rozšíření viru na území USA je součástí plánu teroristické skupiny. Odkud však teroristé získali vzorek viru? Pátrání odhaluje stopy vedoucí k vysoce postaveným činitelům americké armády i vedení farmaceutického koncernu.
Dvoudílný televizní film Hádův faktor vznikl podle knižní předlohy Roberta Ludluma, proslulého coby autora původních knih o agentu Bourneovi, podle nichž vznikla trojice divácky i kriticky opěvovaných blockbusterů s Mattem Damonem. Román Hádův faktor představuje první část otevřené série thrillerů, v níž vystupuje armádní doktor Jonathan Smith, který spolupracuje s tajnou vládní organizací Krypto jedna.
Česká televize


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Organizace Alfa: Hádův faktor
Stephen Dorff a držitelé Oscara® Mira Sorvino (Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Mocná Afrodité, 1995) a Anjelica Huston (Nejlepší herečka ve vedlejší roli – Čest rodiny Prizziů, 1985) se představují ve filmovém přepisu celosvětově proslulého příběhu o hrdinství a spiknutí, který byl natočen podle úspěšné řady knih spisovatele Roberta Ludluma (Agent bez jména, Poslední úder Omegy). Podplukovník Jonathan Smith (S. Dorff) je specialista na nemoci a bývalý agent elitní špionážní organizace Alfa. Ta zaměstnává ty nejlepší politické a technické experty a je podřízena přímo prezidentce (A. Huston). Když se na různých místech Spojených států objevuje záhadný smrtelný virus, povolávají Smitha ihned zpátky do služby. Jen on je totiž schopen najít a izolovat zdroj nákazy dřív, než si vyžádá miliony životů. Všechny čeká nelítostný souboj s časem a skutečností, že za vším stojí spiknutí, které sahá až do nejvyšších a nejmocnějších vrstev společnosti.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zlaté kapradí (1984) [TV insce...

13:05 - 14:10

22 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Pravidla korporátu

13:05 - 13:35

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Dvojčata (1988)

12:45 - 15:00

42 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Prima - Temný kraj (2017) [TV seriál]

12:55 - 14:20

32 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10