Duben
ohodnotit

Kopačky

Forgetting Sarah Marshall

Další název:
Nie wieder Sex mit der Ex; Faceci tez placza
Rok:
2008
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
19.6.2008
„Neskutečně katastrofická romantická komedie.“

Obsah filmu Kopačky

 
Sára a Peter jsou dokonalý pár; ona je slavná seriálová herečka a on skladatel hudby. Zrovna vymýšlí hudbu k seriálu, kde Sára hraje. Peter je do Sáry šíleně zamilovaný. Jednoho dne Sára za Peterem přijde a nečekaně se s ním rozejde. Peter je nešťastný, nemůže uvěřit, že si jeho láska našla někoho jiného. Má zlomené srdce. Večer jde do baru a sbalí tam dívku na jednu noc. Po sexu si ale vzpomene na Sáru a brečí. Je nešťastný, střídá ženy v posteli a všechny se mu zdají příšerné. Jeho nevlastní bratr Brian se už na to nemůže dívat a poradí mu, ať jede na dovolenou, aby mohl na Sáru lépe zapomenout. Peter se rozhodne letět na Havaj. Na Havaji...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Nicholas StollerNicholas Stoller  
hraje:
Jason SegelJason Segel.....Peter Bretter [28]   
Kristen BellKristen Bell.....Sarah Marshallová [27]   
Mila KunisMila Kunis.....Rachel Jansenová [24]   
Russell BrandRussell Brand.....Aldous Snow [32]   
Bill HaderBill Hader.....Brian Bretter [29]   
Liz CackowskiLiz Cackowski.....Liz Bretterová   
Maria ThayerMaria Thayer.....Wyoma [32]   
Jack McBrayerJack McBrayer.....Darald [34]   
Taylor WilyTaylor Wily.....Kemo [39]   
Jonah HillJonah Hill.....Matthew [24]   
Paul RuddPaul Rudd.....Chuck [39]   
Kala AlexanderKala Alexander.....Greg [39]   
Branscombe RichmondBranscombe Richmond.....Keoki [52]   
William BaldwinWilliam Baldwin.....Billy Baldwin / Hunter Rush [45]   
Jason BatemanJason Bateman.....detektiv [39]   
June Diane RaphaelJune Diane Raphael.....Ann [28]   
scénář:
Jason SegelJason Segel  
hudba:
Lyle WorkmanLyle Workman  
Jonathan KarpJonathan Karp.....supervize   
kamera:
Russ T. AlsobrookRuss T. Alsobrook  
střih:
William KerrWilliam Kerr  
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kopačky >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2014
Po ne zas tak dlouhé době romantická komedie,   která mě vážně pobavila. Možná je to ale   tím, že u Apatowic filmu se ten subžánr   vlastně hledá docela obtížně a místy se   ztrácí úplně pod, pro tuhle partičku   typickým, humorem. Což je vlastně hrozně fajn.   I když kostra dává tušit maximálně dva   předpokládané konce- buď se úvodní pár dá   po všech peripetiích znovu dohromady, nebo si   hlavní hrdina nabrnkne holku, která za to   stojí...
Ale věřte mi nebo ne, to je vlastně   úplně vedlejší. Celý je to totiž hlavně   velká sranda, kterou se neopovažuji brát moc   vážně. Všichni herci si své role očividně   velmi užívají, přesto tři figury vyčnívaji   nad ostatní. Totiž hlavní hrdina Jason Segel,   který dostane až nečekaně dost vtipných   situaci (a začíná a končí zcela nahej, což   mi nedělalo zrovna dobře, ale i tak to pobavilo,   obzvlášť, když ta první situace prý   vychází z jeho reálné zkušenosti). Potom je   tu skvěle úslužný tlouštík Jonah Hill, jenž   má sice omezený prostor, ale využívá ho na   sto procent. Pokaždé, když se objeví, jsem se   smál. S přehledem nejlepší je ale popstar   Aldous Snow v podání Russela Branda. A to   říkam s velkým potěšením, protože díky   jednomu nejmenovanemu webu, který rád čtu, jsem   si na něj vytvořil téměř averzi- byl zde   titulovan třeba jako "řitní dred".   (Samozřejmě to je celý myšlený jako ne zrovna   společensky korektní humor). Jeho role zde je   naprosto kouzelná. Je úplně upřímný,   téměř vypitý a skvěle nadabovaný. (Vůbec   mě tudíž neprekvapilo, okolo koho se točí   další režisérův film) A když se sejdou   kočky Mila Kunis a Kristen Bell u jednoho stolu s   Jasonem Segelem a Russelem Brandem a přijde je   obsluhovat Jonah Hill, o prvotřídní zábavu je   postaráno. I ta rocková opera se Segelovým   zpěvem mě bavila (opět, prý Segelova vlastní   zkušenost).
Že se tu objeví i předvídatelná   klišé se zmiňovat nemá cenu. Mě tu totiž   nijak neotravovali, jde totiž v první řadě o   dobrou zábavu a romantika je jenom hodně   vedlejší produkt. Čert tudíž vém, že se   Segel s Kunis k sobě příliš nehodí a těžko   říct, co je k sobě vlastně táhne...není to   důležité. 75%
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2014
Kopačky
Ono to zpočátku vypadalo na super komedii,   která jednak působí oddychově a pak také   předvede povedený humor. Velká škoda, že se   to zvrhlo v tuctový americký film s   nespočetněkrát omletou romantickou zápletkou a   stejně neoriginálním rozuzlením, protože to   vlastně, jak nás u léta hollywoodští tvůrci   přesvědčují, ani jinak nejde. Tento neduh   ovšem nemění nic na tom, že jsem u filmu   dobře zabavil. A kdyby nic, tak aspoň na žhavou   Milu Kunis se dá dívat.
Máša13
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Klasická bláznivá romantická komedie
No,už jsem viděl horší věci,ale i podstatně   lepší...Prostě americká   klasika,předvídatelné fóry,scény,dějová   linie a hlavně hapy end.Dokoukáno,ale   pochybuji,že si to ještě někdy pustím:-)
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Málokterá americká komedie - zvlášť s   přídomkem romantická - mně padne do noty, k   sledování této vedla především zvědavost -   kdo je Jason Segel a co na něm vidí Michelle   Williams (doufala jsem v hodně velkou sílu   osobnosti, či obrovský smysl pro humor, nejlíp   obojí, jelikož z fotografií dost nechápu,   ačkoliv je známo, že láska je slepá:-)). No,   abych to rozsekla, neposunula jsem se dál, po   Jasonovo obnažovacích scénách nechápu ještě   víc..., ale tento problém se nakonec ukázal   jako nepodstatný pro to, že jsem si svých 111   minut naprosto neužila, dějovou linií s více   než méně trapnými momenty počínaje a   směskou nesympatických osob konče, nemohu   vyjmout ani Milu Kunis, ježto ve své hloupé   roli krákala, že by obživly i Goghovy vrány v   pšeničném poli, letmé úsměvy nakonec   vyloudil ten, jehož jsem zpočátku odhadovala na   krále trapáků - Russell Brand.
lucymat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Příjemná oddechovka pohybující se lehce nad   průměrem. Ústřední rozejitá dvojice moc   nenadchne, ale velké množství vedlejších   postav a postaviček upadající pozornost vždy   vrátí do svých kolejí - Hillem začínaje a   drsným Richmondem konče. Cukrkandlem i   odhalováním se tu nešetřilo, takže milovníci   žánrovek budou spokojeni.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2011
První půlka filmu výborná, ale jakmile se   hlavní hrdina začne zamilovávat do brunetky, je   to už nuda. Film ztrácí tempo a začíná se   podobat hollywoodským románkům. Tak za u nás   neokoukané tváře a první část snímku   nadprůměr v hodnocení.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2011
Hlavní hrdina mně byl ze začátku dost   nesympatický a komedie prakticky také.Ale   postupně jsem zjišťoval,že je to vlastně   zdařilá inteligentní komedie bez zbytečných   trapných stupidit.Sice jsem se neřehtal,jen   usmíval,ale film mě opravdu bavil.Segelovi jsem   nakonec fandil.V komediích o lásce vždycky bude   nějaká slabá pasáž.Kopačky to ustály ale   velmi dobře.
lucka5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.5.2011
Povedená komedie, která mě ovšem nezaujala   tak, že bych ji musela vidět víckrák. Ale   rozhodně doporučiju skouknout.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Forgetting Sarah Marshall
Když jsem viděla tuhle komedii poprvé musím   říct, že se mi líbila, vlastně se mi líbila   hodně, po dlouhé době jsem se k ní vrátila a   zjistila jsem, že se zase o nic extra   převratného nejedná.
Samozřejmě velkým   plusem je Mila Kunis, kterou já zbožňuji a tak   mne její přítomnost velmi těšila, dokonce se   tam objevil i můj další oblíbenec a tím není   nikdo jiný než Paul Rudd a to je tak asi   všechno, ne vlastně ne film má jednu další   výhodu, ale k té až nakonec.
Jak sám název   napovídá, je jasné jakým směrem se bude   příběh odvíjet, kapočky, každý jsme je   dostali či rozdali, ale upřímně nikdy na nich   nevidím nic vtipného, což se asi režisér   Nicholas Stoller pokoušel změnit, i když se   jedná o jeho prvotinu nelze říct, že by to byl   nějaký komediální odpad, ale kopačky jako   hlavní téma je trochu chabé. Jestli to bylo   vtipné? Tak sem tam ano, ale zase ne tolik abych   to mohla označit za nejlepší komedii roku,   Jason Segel, já nevím nějak jsem mu prostě   nepřišla na chuť a bohužel nebo snad bohudíky   ani díky téhle roli, zoufalý odkopnutý   jedinec, který odjíždí na ostrov aby otravoval   životy lidem okolo, co k tomu dodat, áá ano,   ještě ta výhoda a samozřejmě tou výhodou je   Russell Brand, který tam perlí asi ze všech   nejvíc.
Cinik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Nemohu si pomoci, ale skoro celý film jsem se   nudil, pouze na konci to bylo trošku lepší.   Herečky jistě byly sexy, ale to jsou v každém   takovém filmu. Pobíhající a kompletně   zabíraný nahý hrdina možná není v každém   filmu, ale nevidím důvod, proč za to dávat   nějaké hvězdičky. Pokud to mělo být komické   či alespoň zajímavé, tak sorry, ale nedošlo   mi to. Zcela tomu chyběla šťáva, nebyl tam   prakticky jediný moment, který by mne zaskočil   nebo zaujal. Upřímě se přiznám, že nechápu,   za co ten film dostává od hodnotících vysoká   hodnocení nad 50 %, to už by je mohl dostat   opravdu každý film. A pod pojmem komedie si   představuji něco jiného. První půlka filmu   **, druhá ****, takže průměr ***. A co   nejrychleji zapomenout
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih8008minih8008Guy de Maupassant (1982) 
Guy de Maupassant n
minih64037minih64037Sůl země (1954) 
Salt of the Earth n
minih29867minih29867Černé ovce (2006) 
Black Sheep n
minih13987minih13987Bastard Django (1969) 
Django il bastardo n
minih16504minih16504Poslední bitva (1965) 
n
minih31426minih31426Mir hat es immer Spaß gemacht (1970) 
Mir hat es immer Spaß gemacht n
minih112994minih112994Paranormal Activity: Prokletí (2014) 
Paranormal Activity: The Marked Ones n
minih44827minih44827Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007) 
National Treasure: The Book of Secrets n
minih19124minih19124Smrt jí sluší (1992) 
Death Becomes Her n
minih23370minih23370Za humny je drak (1982) 
Za humny je drak n


Hodnocení:n12345678910
Kopačky (2008)Kopačky (2008)Kopačky (2008)Kopačky (2008)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10