Zari
ohodnotit

KM 31: Kilómetro 31

Další název:
Kilómetro 31 ; KM 31: Kilometre 31
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
103 minut

Obsah filmu KM 31: Kilómetro 31

 
Příběh začínající tragickou autonehodou, kdy je jedna ze sester zraněna a je v kómatu. Jak se říká - dvojčata jsou něčím spojena, ale Agata a Catalina jsou živým důkazem toho, že to tak skutečně je, proto, když je Agata v kómatu, Catalina má jistý dojem, že to všechno, co se stalo, není náhoda, proto se rozhodne jednat na vlastní pěst za pomoci svého přítele a přítele své sestry. Catalina ale odhaluje něco, co by všechny tři mohlo dostat do smrtelného nebezpečí.

Španělský horor, ve kterém si zahrají Iliana Fox, Adriá Collado, Carlos Aragón a další.

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2012
KM 31: Kilómetro 31
Tento španělský film mě poměrně zklamal,   musím souhlasit, že film neměl uplně hluchá   místa, ale přece jen se nuda dostavila, i když   začátek vypadal dobře, ale zkušený fanoušek   hororu už jasně musí vědět jakým směrem se   to všechno bude ubírat. Hlavní hrdinové jsou   pro mě jedno velké neznámo jedině kromě   Adriá Collada, toho jsem už viděla hned v   několika filmech. Jinak jak říkám, film   ničím novým nepřekvapí což je opravdu velká   škoda vzhledem ke španělům a jejich   originalitě. I když ve filmu se objevilo   několik skvělých momentů a jakmile se tak   stalo tak byli hned zašlapáni do země, škoda.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.7.2012
Mexická nenávist
Podle traileru a latinské šikovnosti v tomto   žánru, jsem čekal, že to bude lepší než to   bylo. I když film nemá vyloženě hluchá   místa, chvilkama jsem se nudil, možná i proto,   že hlavní zápletka filmu je dost okoukaná.   Duch matky a syna (veliká podobnost s duchy z   filmu Nenávist) hledájící pomstu na 31   kilometru E55(toje vtip)... Vše je tak nějak   předvídatelné, čekal jsem aspon šokující   konec, ale taky žádná pecka. Filmy tohoto typu   už mi moc strachu nenahánějí (a to se tak rád   bojím). Dávám7, opačko se konat nebude:)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama