Zari
ohodnotit

Když Harry potkal Sally...

When Harry Met Sally

Další název:
Keď Harry stretol Sally (SK)
Rok:
1989
Délka:
95 minut
„Mezi přátelstvím a láskou muže a ženy je jen tenká čára.“
Popis / Obsah / Info k filmu Když Harry potkal Sally...
Harry a Sally se seznámili při cestě autem do New Yorku, když ukončili svá studia na universitě. Oba od počátku spojuje cosi nevyřčeného, přesto mezi nimi v tuto chvíli nevzniká žádný vztah. Po nějaké době se znovu a znovu potkávají a mají pocit, že se stále více znají. Poněkud ztřeštěnému Harrymu se prostořeká a temperamentní Sally stále více líbí, zatímco ona k podobnému názoru přichází postupně. Jejich osudy mezi tím „na čas“ překříží důležitější setkání…

S lehkostí namíchaný divácký příběh, s vtipem, nadsázkou, lehkým nádechem hořkosti a dobře odpozorovaných životních situaci natočil v roce 1989 režisér Rob Reiner. Postavu Harryho s neobyčejnou přirozeností a šarmem hraje Billy Crystal, představitelkou Sally se stala Meg Ryan.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Když Harry potkal Sally...
“Skvělý a neodolatelný” (Los Angeles Times) film od režiséra Roba Reinera (Americký prezident) je jednou z nejkrásnějších romantických komedií filmové historie. Přináší okouzlující herecké výkony Meg Ryan, Billyho Crystala, Carrie Fisher a Bruna Kirbyho, výjimečnou hudbu Harryho Connicka Jr. a příběh podle scénáře, za který Nora Ephron získala nominaci na Oscara® (1989: Nejlepší původní scénář). Film Když Harry potkal Sally je “nebezpečně vtipná”(Newsweek) reportáž na téma přátelství a námluvy v moderním věku. Může sex zničit dokonalý vztah mezi mužem a ženou? To je téma debaty, kterou Harry (Crystal) a Sally (Ryan) vedou během společné cesty z Chicaga do New Yorku. O jedenáct let později odpověď stále bezvýsledně hledají. Dokáží si tihle dva nejlepší přátelé konečně přiznat, že byli stvořeni jeden pro druhého…nebo budou dále přehlížet vzájemnou přitažlivost, která je více než patrná od chvíle, kdy Harry potkal Sally poprvé?
Bontonfilm 4.2011


Popis / Obsah / Info k filmu Když Harry potkal Sally...
Chicago 1977. Sally, která právě dokončila univerzitu, a Harry, novopečený právník, se poprvé setkávají a nejsou tím právě nadšeni. Když se po pěti letech opět náhodou střetnou na letišti, jejich antipatie stále trvají. Při třetím setkání v roce 1987 - je to náhoda nebo osud? - se stane nemožné. Sally a Harry se stanou přáteli.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

17:20 - 18:25

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

17:00 - 17:55

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

223 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

23 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Reklama