Zari
ohodnotit

Obsah filmu It's Christmas, Eve

 
Eve Morganová přijíždí do rodného městečka, kde má jako školní inspektorka prověřit hospodaření místní střední školy a navrhnout případné škrty školního rozpočtu. Ty většinou spočívají ve zmrazení platů zaměstnanců a také zastavení některých studijních programů, např. výtvarného a hudebního.

Učitelem hudby na škole je Liam Bailey, soused Eviných rodičů, který má na starosti vánoční koncert studentů "Vánoce pod hvězdami", jenž je škrty inspektorky ohrožen. Přes počáteční rozpaky najdou k sobě Liam a Eve sympatie a společně zvládnou úspěšně vánoční koncert.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
16:9
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu It's Christmas, Eve >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.12.2020
Vánoce podle Eve
I když jde stále o vánoční průměr americké   romantiky, alespoň ve filmu hrají v hlavních   rolích sympatičtí herci a příběh se vyvaruje   naivních scének s dětičkami, zvířátky a   nikdo netrpí zhoubnou chorobou. Školní   inspektorka pověřené škrty v rozpočtu školy   nakonec ukáže srdce a i nějaké to   zaláskování se najde. Samozřejmě, že od   počátku filmu je pokračování příběhu   nasnadě, ale v době vánoční jako je dnešní   Boží hod, se ta pravá nostalgie snese. Slyšet   během roku "Rolničky" nebo   "Tichá noc" by mě zřejmě do stejné   nálady nedostalo, což by se odrazilo i v mém   hodnocení filmu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
It's Christmas, Eve (2018) [TV film]It's Christmas, Eve (2018) [TV film]It's Christmas, Eve (2018) [TV film]It's Christmas, Eve (2018) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Buddy Ebsen

Ebsen Buddy

The Romance of Rosy Ridge

The Romance of Rosy Ridge
The Romance of Rosy Ridge

Naposled navštívené:
Buddy Ebsen

Ebsen Buddy

The Romance of Rosy Ridge

The Romance of Rosy Ridge
The Romance of Rosy Ridge