Duben
ohodnotit

Hněv Titánů

Wrath of the Titans

Další název:
Hnev titanov (SK); Clash of the Titans 2
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
29.3.2012
„Zažij hněv.“

Komentáře k filmu Hněv Titánů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
argenson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.10.2016
Nevadilo by mi tolik   znásilnění řeckých   bájí, chtěl jsem si to   užít jako akční a   vizuálně dobrou podívanou.   Což jako ano, i když ten   sebedestruktivní proces   jedný velký rodiny je   úsměvnej a Zeus s vidlema v   zádech mě doopravdy   rozesmál. Co mi vadilo, byly   kreténský dialogy a   neschopnost božstev a   polobožstev chovat se aspoň   trochu vznešeně.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2012
Velká podívaná přináší   i velké zážitky a film jich   má mnoho k vidění,příběh   nám ukazuje, že ani bohové   to v životě neměli   jednoduchý, a že byli též   smrtelní. Režisér si   vyhrál s námětem a s triky   a zřejmě se mu to vyplatilo.   Jenom se mě zdá, že Perseus   je drobánko starší...
Hortensie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2012
Jako dítě   "odkojené" starým   vesnickým kinem, kde   pravěká promítací mašina   na plátno přenášela filmy   v klasické   "placaté" úpravě,   neměla jsem a dodnes nemám   potřebu nové 3D technologie   v trojrozměrném vydání.   Tím nechci říct, že bych   proti nové technologii něco   měla. Pokrok jde zkrátka   dopředu:-) Jen ji nějak   nevyhledávám, ale tentokrát   jsem učinila výjimku a spolu   se svou polovičkou, která   měla ve 3D   "premiéru" (já   jsem si ji už jednou odbyla   před léty na Cameronově   dokumentu o vraku Titaniku),   jsme se tedy rozhodli   trojrozměrné Titány   vyzkoušet. Brýle k   zakoupení za příjemnou cenu   15 Kč nás potěšily. Cena   symbolická a hlavně -   můžeme je využít kdykoliv   jindy. Vlastní vizuální   vjem po počátečním   "ošívání" se z   nepřirozeného předmětu na   nose začal být velmi   příjemný a ve finále jsem   z plátna navzdory cizímu   tělesu na mých očích   zkrátka pohled neotrhla. A   současně mi začalo být   docela líto, že Souboj   Titánů a jeho pokračování   bývají často srovnávány   se starou verzí Titánů z   počátku 80. let. Ani já   jsem se tomu to srovnávání   nevyhnula při shlédnutí   prvního dílu, což mě s   odstupem času docela mrzí.   Myslím, že srovnávání   nové verze se starou tomuto   snímku spíše uškodilo.   Přitom na remaky by mělo   být pohlíženo jako na zcela   nové snímky, ale je to už   asi zkrátka taková naše   přirozenost, že srovnáváme   staré a nové. Hněv Titánů   však má přece jen jednu   velkou výhodu - je to nový   příběh, který předtím   zfilmován nebyl. Tématika   Perseovská je zde sice   stále, ale již ve zcela   novém "kabátě" a   ač jsem velkým milovníkem   řeckých mýtů, tak tuhle   novou legendu jsem   scénáristům ráda   odpustila. Vlastně je toho   hodně málo, co bych vytkla -   snad jen ty příšery s   křídly, které nemusely   vypadat tak uměle, jinak   vizuelní zpracování velmi   působivé, hudba bravurně   podkreslující a dokonce i   představitel Persea narozdíl   od prvního dílu, kdy   působil celkem nevýrazně a   polodětsky, se stal   skutečným mužem, rozhodným   a zoceleným. Půvabná a   neohrožená Andromeda   představuje též líbivý   prvek snímku, milá je   přítomnost Liama Neesona v   roli vládce bohů. Jedná se   o mého oblíbeného herce,   který mne nikdy nezklame.   Specielně oceňuji gradaci   závěrečných bitevních   scén a přemožení Krona,   což je vrcholným okamžikem   celého snímku. Napříště   tedy se již modernímu   bránit nebudu a docela se   těším, až 3D snímek   podobného tématu bude zase   na plátnech kin.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Moc se mi do Hněvu Titánů   nechtělo po prvním Souboji   Titánů s Worthingtonem, ale   nakonec jsem se dívala.   Velkým plusem je, že jde o   nový příběh, byť se   známými osobami. Bohové se   zase přou, takže to polobozi   musí zachraňovat a je to   velice efektní. I když na   konci jsem si říkala, že ti   Bohové nic nevydrží.
Worthington se asi   rozhodl, že bude hrát jen ve   filmech kde dostává na   "ústa", krvácí,   válí se ve špíně a ryje   držkou v zemi:-) Chvílemi by   ho bylo i líto. Ale oproti   prvním Titánům dokonce i   hrál, občas fakt byly vidět   emoce a mimika v obličeji.   Hádés se Zeusem dostali   větší prostor a nemusela   jsem řešit který je který,   konečně byli víc k   rozeznání. Vtipné cameo   sovičky z původní verze   akorát stačilo, hlavně, že   se nepouštěla do větších   akcí a líbila se mi i   akční postava Andromedy.   Zbytek obdivu patří   efektům, kterých je dost a   dost.
Společně s   hledaseniki nicméně musím   prohlásit: "Černého   Pegase nebrat!"
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2012
Wrath of the Titans
Po předchozím filmu Souboj   titánů jsem si nebyla tak   docela jistá jestli mám   chuť na Hněv titánů, ale   jednou jsem neměla na co   koukat, tak jsem si řekla   proč ne a dala jsem filmu   šanci a musím říct, že   jsem udělala dobře. O proti   přechozímu snímku Souboj   titánů, který se pro mne   stal naprostým zklamáním,   protože mám moc ráda   původní Titány, tak jsem   neměla co srovnávat, což je   lepší, protože vždycky   nějaká předělávka filmu   uškodí, zde tady tomu tak   není. Sympatický Perseus v   roli Sama Worthingtona se zde   objevil znovu, což považuji   za jedno velké plus, je jen   poměrně smutné, že   člověk musel čekat na   druhý díl, aby se dočkal   spojení Andromedy a Perseuse,   ale tak budiž. S Andromedou v   roli Rosamund Pike jsem   neměla nejmenší problém a   stejně tak s ostatními   hereckými hvězdami - Ralph   Fiennes, Bill Nighy či Liam   Neeson. Film mě plně pohltil   svou akcí a efekty, které   bych řekla, že byly o chlup   lepší. Takže pokud si   někdy budu chtít pustit   Titány tak to budou buď z   roku 1981 a nebo právě Hněv   titánů. Jinak co musím   ještě doplňit, pořád   nemohu zkousnout Pegase v   černém provedení.
Během filmu mě napadlo   jedno - Bohové musejí být   šílení.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2012
Neviděl jsem nové   zprac.Souboj Titánů,ale asi   to není potřeba filmy na   sebe asi moc navazovat   nebudou,nebo se v tom i tak   vyznáte.Dobrudružná   fantasy,která nám je   servírována,je v podstatě   boj dobra a zla ve starých   dobách a obsahově mě film   nijak nezklamal,ale ani   neposadil na zadnici.Před   čím fakt smekám jsou   skvělé triky a celkové   zpracování,souboje   atd.Opravdu nádhera!V kině   to musí být jistě daleko   větší zážitek!KRONOS   hlavní záporák a stvůra   byla skvěle zpracována.Jak   moc se Amíci drželi   reality,je zde   druhořadé,Řecké báje ve   skutečnosti byli asi   jinak,ale vem to čert:-)60%
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2014
Fantasy v celé své kráse.   Překvapující pokračování   po neúspěchu remaku Souboje   titánů nabírá na síle a   předkládá nám neskutečně   efektní podívanou. Příběh   je opět velmi jednoduchý,   ale to mi nijak nevadilo.   Atmosféra snímku byla   dokonalá a nenechala   odtrhnout oči. Pro fanoušky   žánru fantasy je to velmi   povedený počin, který se   nevymyká od podobných   výtvorů.
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.5.2013
Upřímně řečeno, kdyby   tento filmek nesliboval tak   hvězdné herecké obsazení,   tak jsem kolem něj prošel   bez povšimnutí.
Z   toho mě asi nejvíc potěšil   Bill Nighy.
Jinak jsem   měl pocit, že to filmaři   natočili jenom kvůli   zisku.Ovšem je to jenom můj   názor.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Naprostá kosočtverovina
Co to jako má být za   film???????? O čem???? Ano   má to děj - akci, nesmyslné   scény, prostě jen akce   zabíjení, triky. Ale mělo   by to mít název TITANSKÝ   HUMUS. Je to humus současné   kinematografie, která   produkuje tkové škváry.   Souboj Titánů z roku 1981,   to byl film, který byl   příběhem, měl nejen   božský olympský rozměr,   ale i rozměr lidský, kdežto   tenhle paskvil Hněv Titánů   má rozměr jen nesmyslných   triků. asi byl natáčen na   kinofilm značky fuj film.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.9.2012
HNĚV TITÁNŮ

Pokračování filmu   Souboj Titánů. Opět se   nejedná o dílo z antické   mytologie. Hollywood nemá a   nikdy nebude mít Homérovy   ambice.

Takže   opět uvidíme přehlídku   tupé megalomanie, překotnou   akci od začátku do konce,   dějově ploché, ale   vizuálně efektní dílo,   nabité energií bez   oddychových pasáží, které   by diváka oslovily nějakou   emocí nebo snad nedej bože   nějakou myšlenkou. Z   původní mytologie zůstaly   už jenom jména některých   postav. Příběh samotný je   totálním výmyslem   scénáristů.

Pro cílovou skupinu je to   ale výrazně uspokojující.   Objevují se tu nejlepší   filmové monstra za   posledních pár let. Triková   stránka snímku je   prvotřídní, použitý   rozpočet je tam hodně   cítit. Samotný příběh se   dá označit za spleť   samoúčelných scének, bez   silného konstruktivního   pojiva a bez pořádné   kostry. Perseus dostává od   každého, koho potká,   pořádně na frak, ale i tak   se stane vždy vítězem. Už   to není ten hrdý frajírek z   prvního dílu, který   žádnou pomoc nepotřebuje a   vystačí si se svou odvahou   sám i proti bohům. Jenže v   tomto filmu se mu zase té   nadpřirozené pomoci už   tolik nedostává, ale   evidentně to nevadí. Takový   udatný pohádkový bohatýr   je potom hodně těžko   uvěřitelný hrdina.   Některé postavy jsou   nerozeznatelné a působí v   příběhu jako figurky na   šachovnici nasazené pouze do   počtu.

Přesto je tento film   prakticky ve všech ohledech   lepší než jednička.   Nabízí více akce, více   nadhledu, monstrózní   bitevní scény, pompézní   výpravu a možná i více   napětí, kterým dokázal   vtáhnout diváky do děje.   Nějaké zbytky antické   atmosféry tu nenajdete ani   omylem.

Doba   se mění a mně čím dál   tím víc připadá, že   účelem nových moderních   filmů je dívat se 100 minut   na to, jak se pár chlapů   mlátí hlava nehlava. No jo,   box už lidi tolik netáhne.   Taky ze zadních řad ta krev   tolik nevynikne. Tož potom   nezbývá nic jiného, než se   jít na přehlídku násilí   podívat do kina. To uvidíte   hezky zblízka každý detail,   každou kapku krve a   náležitě si ji vychutnáte,   někdy i zpomaleně. Ale dost   už, to je jen můj osobní   postoj.

Tohle   měl být nabušený,   oddychový akčňák a to se   tvůrcům povedlo. Tečka…   vlastně amen.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2012
Velice dobrý snímek, ale   něco tomu chybělo ,numím   přesně podat co ,prostě   !NĚCO! co by tomu dalo ty   pravý koule! Skvělé   spojení Háda s Diem proti   Titánům a výborné   speciální efekty, Kyklopové   to vše jsou hlavní klady.   asi to chtělo lepší   námět. Potřebovali z   úspěchu souboje titánů   vytřískat ještě něco ;-)   a myslím že se jim to   povedlo. Lidi na to chodí ,i   kdyby jen ze zvědavosti
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2014
Už to začalo
Musel som k tomu pristupovať   inak, ako by sa asi malo. Za   prvé, odmyslel som si, že to   je (skôr nie je) podľa   gréckej mytológie, a že si   vypožičali v podstate iba   mená. Za druhé,   neporovnávať s   predchádzajúcim Súbojom   titánov, a už vôbec   nespomínať na originál,   ibaže z predchádzajúceho   dielu nejako vychádzame. Za   tretie, to najdôležitejšie,   žiadne predsudky a snažiť   sa ignorovať kritiku, ktorá   si podala tento film. Vydarilo   sa. Slabý dej, nie nejaká   extra psychologizácia   postáv, žiadne odkazy pre   svet ani hlboké dialógy. Ale   úprimne, načo? Ako som   pochopil, to nebol cieľ. To o   čom to bolo sa vydarilo,   akčne pekelné   dobrodružstvo, totálne   orgie, maximálna megalománia   a ja som bol z toho paf. Tak   toto sa podarilo a boli to   totálne rituálne grafické   bakchanálie. Či už úvodný   boj s chimérami až po   konečný veľeboj s Cronosom,   ten sa vydaril. Triky boli   priam zvrátené. Herci mi   sedeli, dokonca Perseus tu bol   báječný, o Hadesovi   nemožno pochybovať, aj   Andromeda mi sedela. Neviem,   ako umelecký film to asi u   kritikov neobstojí, ako   brutálne úchvatná   podívaná to u mňa riadne   zabodovalo
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2015
Oproti jedničce je to   vizuálně a trikově   zajímavější a akčnější   ale bohužel pořád je to   fantasy podívaná s   dětinskými scénami takže   spíš dětská podívaná..
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2012
Abych řekl svůj názor, tak   se mi to líbilo o píď   více, než jednička.Neměl   jsem žádné přemrštěné   nároky na tento film a šel   jsem na to s očekáváním,   že dostanu pouze   čistokrevnou zábavu.To se mi   dostalo a bavil jsem se   dobře.Příběh jednoduchý,   neřešil jsem.Pouze jsem si   užíval podívanou s docela   dobrou akcí.Na nějakou   romantiku či charaktery se   tady opět nehraje.Bylo mi   trošku líto, že se z   Andromedy stala blondýna   (aspoň se pro jednou mohla   Rosamund Pike přebarvit), ale   to se na mém hodnocení   nepromítlo.Takže já jsem   byl více, než spokojený.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.7.2012
O dost slabší než   jednička, ta se mi líbila   víc. Řeckou mytologii moc   nemusím, ale to ještě   neznamená, že by se mi   "Hněv Titánů"   nemohl líbit, ale zde mám k   němu vlký odpor. Kromě   dobrých výkonů herců a   triků film v sobě nemá   absolutně nic. Američané se   furt do všeho pletou a   přitom ani neví, že Pegas   byl bílý, nebo, že Řecko   nemělo královnu. Tyto chyby   se trestají, stejně jako   zbytek filmu.
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Zas tak tupé a bezduché, jak   tu někteří z vás   uvádějí, to nebylo. Naopak   si myslim, že myšlenka   dobrá a zábava taky.   Samozřejmě chápu, že od   jmen co ve filmu hráli,   čekal nejeden divák víc,   ale ani dokonalý Jack   Nicholson nebo Sean Connery   nehráli za svůj filmový   život jenom v peckách!   Koukal jsem na to ve 3D, ale   to v konečném hodnocení   nebylo rozhodující. Mě se   líbil příběh i   zpracování a u takových   filmů je pro mě také   rozhodující, zda-li jsem se   nudil a to určitě   ne....takže 70%
thejduk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.12.2013
Srovnávat Souboj Titánů z   roku 1981 se Soubojem Titánů   z roku 2010 je nepříznivé   pro druhou verzi a obdobně   vypadá Souboj Titánů a   Hněv Titánů. Jenom   digitální triky bez děje   vám nestačí, ačkoliv to   slušně zvedá rozpočet a   když je vidíte v každém   filmu, tak vám spíše vadí   a staré filmy hodnotíte   raději a výše než ty   nové.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2012
Od Hněvu Titánů jsem dostal   přeně to, co jsem čekal.   Bombastickou, velkolepou a   zábavnou jízdu, která   předchozí, dva roky starý   Souboj předčila skoro ve   všem. Hlavně to není remake   a tak si žije vlastním   příběhem. A ten příběh   je mnohem zajímavější a   hlavně propracovanější   než v jedničce. Takže z   této stránky super. Je tu   napětí a akce je naprosto   bombasticky natočená. Ralp   Fiennes opět zaválel a i   Worthington už hraje lépe.   Bill Nighy je také génius!   Změna režiséra filmu také   prospěla. Po celou dobu jsem   se díky skvělému tempu a   přiměřené stopáži bavil.   Výborný film a mohu jedině   doporučit. No a co že   znásilňuje dějiny? 80%.   Více na   www.filmovy-raj.bloger.cz.
goranchorvat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.10.2012
Hněv diváků
Po průmerném prvním dílu,   je pokračování opět o   kousek níže. I když   pokračování... Když někdo   vezme úžasné příběhy a   postavy bájné Řecké   historie, a udělá z toho   takový nesmyslý guláš, tak   tam se o žádném druhém   díle nedá mluvit. Ignorace   alespoň základních   charakterových vlastností   jednotlivého božstva, je   maskována za celkem solidní   akci. Ta ale působí jako   připlácnutá násilím, na   zmatečný scénaristický pel   mel. Věřím ale tomu že s   burgrem a coca colou v ruce,   byly početná část   zaoceánského diváctva   spokojena. Za mě je škoda   že se toho zůčastnila i   řada kvalitných herců.   Titáne rychle se schovej,   než napadne někoho udělat   3.díl točený nejlépe v   2.světové válce :)
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Ještě čerstvý dojem z   kina-ja osobně jsem nadšenej   Hněv je prostě bomba.Možná   i proto že jsem nemohl   srovnávat starou a novou   verzi.Akční a napínavej   děj hned od prvních   minut.Dokonalé vizualní   efekty(musí se vidět ve   3D),podzemní labyrint a   Kronos prostě pecka.Když   jsem na to šel měl jsem   trochu obavy,ale jsem rád že   zbytečně.Všem milovníkům   fantasy doporučuji.Za mně   9:)
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2014
Nese..e Titanov...
Zaujimave pokracovanie,na   ktorom najviac zaujme skvele   herecke obsadenie a specialne   efekty.Naopak scenar je   neuveritelne slaby a   posobi,akoby bol napisany po   prechlastanej noci v nejakej   putyke.Tento film mal velky   potencial,ale co sa da   robit...
Kazdopadne   film doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2013
Hněv titánů
Ucházející dobrodružný   fantasy film, jehož   slátáný děj nikterak moc   neoslní. Divákovi tak   nezbývá nic jiného než se   kochat vizuálními efekty,   jež jsou ovšem na   vynikající úrovni. Navíc   se zde setkáváme s   postavami bohů, které známe   z řecké mytologie, což   shledávám jako plus.
Deviant_Girl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2022
Titáni opět v boji
Druhý díl je stejně   kvalitní a v něčem možná   i překoná jedničku. Až na   změnu herečky postavy   Andromedy a absenci postavy Io   se tu setkáme se všemi   postavami z jedničky. Triky,   bitvy i akce jsou na vysoké   úrovni. Mě se to velmi   líbilo. Škoda jen že už   nenatočili i trojku.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.8.2015
Hněv divákú
Slaboduchý scénář sepsaný   pravděpodobně po pěti   panácích v nějaké knajpě.   Má to pár světlých   momentů (kyklopové nebo   labyrint), ale jinak nuda k   uzoufání. Rádoby   dramatické rodinné vztahy   otec-syn v neustále se   opakujícím rytmu   nezajímají opravdu nikoho.   Navíc obsadit Rosamunde Pike   do role Andromedy se   "povedlo" asi jako   obsazení Keiry Knightley do   Krále Artuše. Třetí díl s   hlavním hrdinou Heliem si asi   nechám ujít úplně,   protože mám takové   tušení, že Sam Worthington   z toho vycouvá úplně   stejně jako to udělala Gemma   Arterton po prvním dílu.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Od začátku do konce děj   rychle utíká akce střídá   akci jen mohlo být vše více   propracované .Mě to pobavilo   a dokonce se mě to líbilo.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2012
V mnoha ohledech vyzrálejší   filmový bratříček   nepříliš povedeného   'Souboje Titánů'. 'Hněv' je   přeci jen více epický,   poutavější, akčnější a   také se zde hraje více na   hrdiny. Což není sice to   pravé ořechové (velká   dávka nelogických   plácanců), ale k filmům   podobného ražení tyhle   heroické výkony patří.   Jeden ze základních   stavebních kamenů se zdá   být vizuální stránka,   která se opravdu povedla a   nejeden úžasný efekt   dokáže rozehřát srdce   filmového fanouška.   Prakticky to vypadá krásně,   ale finálně tomu stejně   dost chybí - především   narýsovaný děj hodně kazí   celkové hodnocení.
hlavsa5
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.5.2012
Je vidět jak se američani z   nedostatku námětů vrhají   na legendární příběhy...   a dělojí to totálně   hnusně. Pár postav, něco   triků a hlavně jednoduchý   příběh, a v něm zamotáno   co nejvíc postav - prostě   páté přes deváté. Je to   mizerný film, který   předčí i kreslený Méďa   Béďa.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
O proti jedničce musím   uznat, že je pokračování o   něco lepší, ale efekty   nestačí. Tohle si Bohové a   Titáni nezaslouží a Sam   Worthington by se měl   ostříhat.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2018
Od prvního dílu se mnohé   zlepšilo. Od účesu a   oblečení hlavního hrdiny   až po dotažení   jednotlivých dějových   linií postav. Už tím, že   tvůrci zabili IO bylo jasné,   že na konci si spolu Perseus   a Andromeda něco začnou.   Andromeda se sice nepodobá   té ze souboje titánů, ale   Rosamund Pike to zahrála na   výbornou. Dokonce i bohové   vypadají tak nějak víc   božsky. Jen mě zaráží,   jak Zeus zestárnul. V prvním   filmu byl o dost mladší, od   té doby (počítám tak šest   až deset let) mu přibylo   strašně šedin. A já   myslela, že bohové jen tak   nezestárnou. Jinak vše bylo   normální. Efekty, hudba a   příběh.
Nikotyna
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Jelikož jsem na Souboji   titánů byla v kině, docela   jsem se těšila na Hněv,   děj byl skvělý, ale   všechno to byla taková   "rychlovka" Žádná   dlouhá akce, boj s býkem,   souboj s bratrem všechno   dopadlo v zápětí dobře,   jako kdyby ani žádnej souboj   nebyl, díky tomu film u mě   padl o stupeň níž na   hodnotě. A jelikož člověk   ví jak už to všechno   dopadne, a jak je to všechno   rychlé nevím zda bych si to   ještě někdy pustila.
xxlch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Miluju všechno co zavání   antikou a uklohnit dobrý   sequel je celkem umění.No a   pokud nejste detailisté a   netrváte na   maličkostech,jako že Pegasus   byl bílej a pod. je to hezká   odpčinková fantasy   podívaná se spoustou   solidních audiovizuálních   efektů.Zábavu si tady užije   každý,kdo o ni stojí a ve   svém žánru je to hodně   dobrý počin.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Jediné co mi u tohoto filmu   stojí za zmínku jsou efekty   .. a i ty časem omrzely,   hudba nevýrazná, jako by   autor neměl den, nebo věděl   že nedostane zaplaceno ..   příběh veškerý žádný,   který bychom už potisící   neviděli, herecké výkony ..   no snad až na "Quai Gon   Jina" mě moc   nepřesvědčily ... prostě   další z filmů, který   utěší jen velmi   nenáročného diváka, který   nechce ani trochu přemýšlet   nad ničím a jen koukat na   prachsprostou řezničinu s   "cool" efektama.
korbelludek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.4.2012
Světová invaze Titánů
Americké pojetí řecké   mytologie mi až do dneška   nevadilo, ale za tuhle   slátaninu by tvůrci   zasloužili svrhnout do   propasti Tartaru!!! Už se ani   nedivím, že Alexa Davalos   odmíla roli Andromedina   převtělení v Xenu, bohužel   ji nahradila Rosamund Pike,   které role princezny   bojovnice vůbec nesedla,   Perseus velmi rychle zapomněl   na milovanou Íó, s níž   zplodil syna Hélia(mimochodem   Hélios byl bohem slunce, syn   Titána)i na svou nenávist   vůči Hádovi(ten ztratil na   své démoničnosti a přišlo   mi, že Ralph Fiennes roli   spíše protrpěl),který   usmrtil Perseovy adoptivní   rodiče s jehož a Diovou   pomocí zdárně udolal   Kronose, jemuž bez újmy na   zdraví vletěl do lávy   chrlícímu chřtánu a   zasadil mu smrtící úder   vidličkou :-D. Dalším   zklamáním byl Héfaistos   (skvělý Bill Nighy),   připomínající spíše   potrhlého vědátora v   čarodějské čapce,   příběhu nepomohl ani   retardovaný Minotaurus,   který byl zneškodněn za cca   20 vteřin, Áres v podání   Edgara Ramíreze byl nijaký,   má představa o bohu války   je zcela jiná, o   Ágénórovi-navigátorovi   nemluvě. Na to, že se   jednalo o boj lidstva o   další bytí bych čekal o   trochu větší účast (pár   tisíc komparzistů pro   závěrečnou scénu by se   šiklo :-D) 3D efekty celkem   ušly, ale těch   vystupujících z plátna   poskromnu, takže 3body pro 3   hlavní protagonisty, protože   s tímhle scénářem to bylo   nadlidské úsilí :-D
Komparsista11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2012
Tento film je zkrátka pecka.   Nemyslím si, že by ho měli   diváci vnímat jako   pokračování Souboje   Titánů, ale jako samostatnej   film, kde se sice scénář o   řecké báje jen tak v letu   letadlem lehce otřel, ale   protože nejsem znalec a   historii fakt nerozumím, tak   mi to vůbec nevadilo. Kdyby   nebylo mé přítelkyně,   která trochu víc do antiky a   jejích bájí vidí, ani by   mě nenapadlo zkoumat, jestli   to má něco se skutečnou   bájí společnýho nebo ne:)   Tvůrcům musím zatleskat,   podařilo se jim skloubit   výborně obrazový vjem s   působivou hudbou a   vyváženým dějem. Dávám   plnej počet, od plátna jsem   se nedokázal odtrhnout a   klidně si dám opáčko. Víc   takových filmů.
jamesek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2012
šest hvězd
ne že tomu chybělo něco,   tomu chybělo cokoli novýho,   všechno už tu bylo. ta   šestka je za 3d jinak ten   film postrádá smysl vratím   se k petiškovi a jeho   vyprávění a k mý   představivosti.
Maxlik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2012
Takže co se týče tohohle   filmu byla to 100% bomba.Tehda   dávno co jsem koukal na   trailer k tomuhle filmu sem si   řek tak to musím vidět a   nezklamalo mě to ani trošku   děj byl perfektni a efektově   super moc miluju takové   příběhy proto za mě teda   jasných 100%
Kody74
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2014
Výborné herecké   obsazení,zajímavé efekty,co   se týče děje nic nového   pod sluncem,shrnuto celkem   slušná podívaná
misutek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.4.2012
Doporučuji všem co mají   rádi filmy prošpikované   super efekty.a hlavně ve 3d   je suprový   filmeček,výborný,všem   doporučuji
Sarby
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Po lehce nadprůměrné   jedničce jsem se dvojky   nemohl dočkat, ale tento film   mě zklamal. Vizuální efekty   super, ale děj absolutně   mizerný.
hajetotom
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2012
Oproti jedničce je to slaby   odvar.. nahradi to ale 3D   efekty,kterych je tu   hodne.maalo verohodne akce..   ale film je fajn na vecer

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41037minih41037Zlaté kapradí (1984) [TV inscenace] 
Zlaté kapradí n
minih29787minih29787Krásná čarodějka (1942) 
I Married A Witch n
minih12867minih12867Mordová rokle (1951) 
Mordová rokle n
minih18238minih18238Ryba na suchu (1942) 
Ryba na suchu n
minih22216minih22216Věčně mladý (1992) 
Forever Young n
minih60705minih60705Tajemný kocourek (1975) 
Tajemný kocourek n
minih13145minih13145Muž s červenou botou (1985) 
The Man With One Red Shoe n
minih149828minih149828V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad] 
V sedmém nebi n
minih8582minih8582Hostinec U kamenného stolu (1948) 
Hostinec U kamenného stolu n
minih55595minih55595Cordierovi, soudce a policajt (1992) [TV seriál] 
Les cordier, juge et flic n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Souboj Titánů (2010)

 Souboj Titánů (2010)
Souboj Titánů n
Clash of the Titans
Žánr: dobrodružný / akční / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190579
Osobností: 697890
Fotografií: 764077
Plakátů: 376718
Obsahů a biografií: 178306

Poslední komentáře

Strážmistr Topinka (2019) [TV se...

Aj na konci sveta sa niečo deje

Strážmistr Topinka
Seriál vychádza z Doktora   Martina, ktorý sa tu   sporadicky mihne. A aj keď v   origináli Topinka nebola moja   najsympatickejšia postava,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Ukradené auto (1999) [TV epizoda...

Ukradené auto
Otec Ericoj veme klíčky od   auta kvůli škrábanci a že   není zodpovědný a tak Kelso   sežene jiné auto, ale to je   údajně kradené, tak celá   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

O těle a duši (2017)

O těle a duši
Musím se přiznat, že v   maďarské kinematografii mám   určité (a ne malé) mezery,   ale tuhle podívanou bych si   troufl doporučit každému   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10