Zari
ohodnotit

Fermo posta Tinto Brass

Další název:
P.O. Box Tinto Brass
Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
81 minut

Obsah filmu Fermo posta Tinto Brass

 
Další z erotických fantazií italského režiséra Tinta Brasse, v níž sám hraje roli muže, který se nachází v tvůrčí krizi a hledá nové náměty v dopisech, fotografiích a videokazetách, jejichž autorkami jsou převážně ženy. Ty vypovídají o svých erotických touhách, sní o zakázaných věcech, tajných milencích, svěřují se se svými sexuálními fantaziemi.

Vlastní film tvoří osm epizod, ve kterých mladé a vnadami obdařené dívky a ženy prožívají své erotické příběhy. Jednotlivé scény jsou propojené postavu Tinta Brasse, který se svou sekretářkou Lucií probírá nové náměty pro svůj další film.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2017
Film nemá prakticky žádný děj a je tvořen   osmi epizodami, které propojuje osobně sám   velký Tinto Brass se svou prsatou sekretářkou   Lucií. Režisér překračuje ještě více   hranici soft porna, než v předešlých dílech.   Pro někoho asi bude těžko akceptovatelný, ale   pokud se ještě najdou diváci podobného   ražení jako já, tak film uvítají. Brass si   potrpí na oblé zadečky mladých dívek, velká   prsa, tmavé chloupky na intimních místech.   Těch je ve filmu spousta, zabraných i detailně.   Na rozdíl od umělých pánských přirozeních,   kterými maskuje režisér své herce, holky se   nestydí. Takže vítejte do voyerské rodiny.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama