Zari
ohodnotit

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

Žánr:
Rok:
1965
Délka:
83 minut
„Sexyfilm o satanových ženách a jejich orgiích“

Obsah filmu Faster, Pussycat! Kill! Kill!

 
Po kalifornské poušti závodí 3 go-go tanečnice: Billie, Rosie a její milenka, vůdkyně Varla (Lori Williams, Haji, Tura Satana). Varla po zlomení krku muže (Ray Barlow) unese a zdroguje jeho přítelkyni Lindu (Sue Bernard). V malém městě zastaví u benzinky, kde vidí na vozík upoutaného starého muže (Stuart Lancaster) a jeho zabedněného...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Russ MeyerRuss Meyer...... [43]   
hraje:
Tura SatanaTura Satana.....Varla [27]   
 Haji Haji.....Rosie [19]   
Lori WilliamsLori Williams.....Billie [19]   
Sue BernardSue Bernard.....Linda [17]   
Stuart LancasterStuart Lancaster.....starý muž [44]   
Dennis BuschDennis Busch.....vegetarián   
Paul TrinkaPaul Trinka.....Kirk   
Ray BarlowRay Barlow.....Tommy   
Michael Finn (I)Michael Finn (I).....čerpadlář   
scénář:
Jack MoranJack Moran  
námět:
Russ MeyerRuss Meyer  
hudba:
Paul SawtellPaul Sawtell  
Bert ShefterBert Shefter  
kamera:
Walter SchenkWalter Schenk  
střih:
Russ MeyerRuss Meyer  
trailer
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Faster, Pussycat! Kill! Kill! >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2021
“Dámy a pánové, přivítejte násilí. Jako   slovo a čin. Protože ačkoliv má mnoho   tváří, jeho oblíbenou polohou je především   sex. Násilí požírá všechno. čeho se dotkne,   a přesto se nikdy nenasití. Násilí však není   jen silou ničivou. Je také tvořivé a   kreativní. Pojďme tedy prozkoumat to   nebezpečné zhoubné stvoření. To nové   plémě. Pro případ, že se skrývá v kluzké   kůži ženy. Hedvábné vlasy a nezaměnitelná   ženská vůně. S povrchem lesklým a hebkým, na   těle žádoucím a chtivém. Ale radím vám   dobře, neodhazujte obezřetnost. Tenhle druh   neútočí sám, ale ve skupinách. A to kdekoliv,   kdykoliv a na kohokoliv. Kdo tedy jsou? Může to   být vaše sekretářka, vaše zdravotní sestra   nebo go-go tanečnice!”

Ve své době   naprostý propadák, kterému však čas dal   statut kultovního filmu. A není od věci, že se   i tímto filmem pro svou tvorbu inspiroval Quentin   Tarantino. Nejvíce je to vidět na jeho snímku   ´Auto zabiják´ (2007). Styl záběru kamery,   jízda aut, dlouhé dialogy, celková atmosféra   filmu. Snímek režiséra Russe Meyera je   obzvlášť na šedesátá léta dosti   kontroverzní. Film s přemírou násilí,   kterých se dopouští ženy. Filmový zlom,   který měl od té doby mnoho filmových   následovníků. Děj příběhu je prosťounký,   dialogy jsou převážně katastrofální, mnohé   postavy špatně vykreslené, ale celý koncept   jako celek je zábavný a to hlavně vlivem svým   energetickým přístupem a roztomilostí daných   perspektiv. Podivností v charakterech i v   konceptu děje je více než dost, ale to všem   událostem dává ten správný šmrnc. Hysterie,   děsivost, násilí a samozřejmě také sexismus.   Zkrátka vykořisťovatelský snímek se vším   všudy. Tarantinovský *grindhouse* jak dělaný.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.9.2017
Začátek jsem vysloveně protrpěl. Auta mi nic   neříkají a navíc ty „trikové“ záběry do   toho, něco tak ubohého jsem dlouho neviděl. On   kameraman je vůbec otrava s tou podhledovou   kamerou. Ale pak to chytne napětí, když už   divák ví, oč jde. Takže jsem se nenudil, pak   už se to dalo. Podruhé však asi nemusím.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965)dopisovatelFaster, Pussycat! Kill! Kill! (1965)Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zachary Bailess

Bailess Zachary

Naposled navštívené:
Zachary Bailess

Bailess Zachary