reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu EVANESCENCE - Anywhere But Home

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2009
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007
messerschmitt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2007
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2010
Paul36
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2009
SID-RCD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2014
Haninka27
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.9.2009
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Jarousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17216minih17216Přání smrti 2 (1981) 
Death Wish II n
minih49131minih49131Tři chlapi v chalupě (1962) [TV seriál] 
Tři chlapi v chalupě n
minih32329minih32329Karel Gott (1999) 
Karel Gott - Karel Gott Story n
minih30560minih30560Stará puška (1975) 
Le vieux fusil n
minih26272minih26272Tchán Kondelík a zeť Vejvara (1929) 
n
minih38002minih38002Dina (2002) 
Jeg er Dina n
minih2565minih2565Aerosmith - The Making of Pump (1990) 
Aerosmith - The Making of Pump n
minih31107minih31107Jesse James (1939) 
Jesse James n
minih45450minih45450100% blond (2005) 
Dirty Love n
minih14894minih14894Okénko (1933) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
6   - pataamat
8   - vlk1410
6   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
8   - killy
5   - messerschm
7   - Pauleto
9   - Paul36
9   - SID-RCD
10 - Haninka27
8   - igorko61
9   - dx23
7   - jarro
9   - Jarousek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 5.266/5.242