reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Enigma - Remember The Future

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2007
alf120
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.10.2009
phodoval
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11425minih11425Líbánky v Las Vegas (1992) 
Honeymoon in Vegas n
minih3652minih3652Barvy primárek (1996) 
n
minih44170minih44170Akce nemluvně (2006) 
Bo bui gai wak n
minih54874minih54874P (2005) 
La Semilla del mal, The Possessed n
minih19474minih19474Miláček žen (1966) 
Spinout n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih41759minih41759Super náhradník (2005) 
She's the Man n
minih67058minih67058Talentmania (2010) [TV pořad] 
Talentmania n
minih5939minih5939Dědeček automobil (1956) 
Dědeček automobil n
minih30043minih30043Pan Albert (1976) 
Monsieur Albert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
3   - M.A.G.
5   - Agostino
7   - ignac1
7   - R.RICKIE
9   - eso
9   - igorko61
10 - alf120
10 - phodoval

TV Program

ČT1 - Hříšní lidé města pražského (1...

10:45 - 11:40

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

10:45 - 11:45

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

09:55 - 12:00

101 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139609
Osobností: 599627
Fotografií: 517440
Plakátů: 250471
Obsahů a biografií: 128933

Poslední komentáře

Pohřbené duše (2006) [TV film]

Pohřbené duše
Pro někoho možná nudný   film o ničem. Ve mně nechal   smutek nad tím, jak křehká   je lidská duše a jak temná   zákoutí mohou ovládat naše   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.368/0.345