reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Elton John / Live In Barcelona

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2011
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.9.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2007
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39349minih39349Řada nešťastných příhod (2004) 
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events n
minih23329minih23329Jentl (1983) 
Yentl n
minih5191minih5191Co dělat v Denveru, když člověk nežije (1995) 
Things to Do in Denver When You're Dead n
minih29185minih29185Poslední jednorožec (1982) 
The Last Unicom n
minih54090minih54090Artem (1978) 
Артем n
minih6608minih6608Dobří holubi se vracejí (1987) 
Dobří holubi se vracejí n
minih11867minih11867Malé ženy (1994) 
Little Women n
minih11769minih11769Madla z cihelny (1933) 
n
minih43735minih43735Sežrána zaživa (1980) 
Mangiati vivi n
minih17469minih17469Připoutejte se, prosím! 2 (1982) 
Airplane II: The Sequel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.9 %
5   - Agostino
7   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
9   - satyr
8   - Strength
10 - oulisna
9   - Pal886
8   - banik
8   - bobik333

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

10 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

40 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.279/0.257