Zari
ohodnotit

El sádico de Notre-Dame

Další název:
Demoniac; The Sadist of Notre Dame
Žánr:
Rok:
1979
Délka:
94 minut

Obsah filmu El sádico de Notre-Dame

 
Další z filmů plodného režiséra Jesse Franca "El sádico de Notre-Dame" je přepracovanou verzí filmu z roku 1974, který nebyl uvolněn cenzurou do kin. Film byl později doplněn o další scény s přepracovaným závěrem příběhu. Hlavní roli si zahrál sám pan režisér a jeho manželka Lina Romay.

Hlavní postavou příběhu je bývalý psychopatický kněz Mathis Vogel, který utekl z léčebny. Je posedlý vyháněním ďábla z duší osob majících deviantní a sexuální zlozvyky. Píše také sadomasochistické příběhy pro pornografické časopisy. Na pozvání vydavatele...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.4.2018
Ve svém další filmu si Jess Franco vyhradil i   hlavní roli sadistického vraha, který se ve   své pomatené mysli mstí všem dívkám, které   jsou podle jeho názoru posedlé ďáblem. Franco   se objevuje ve většině svých filmů (cca 200),   ale hlavní roli zahrál jen několikrát. V   podstatě je to jedno, jestli vyšinutého vraha,   kterých jsou jeho filmy plné, hraje on nebo   třeba Howard Vernon, Robert Foster nebo někdo   jiný. Příběh přináší pár prvků gialla   při práci s nožem, např. naturální   znázornění vyříznutí srdce z hrudního   koše. Pokud vám přijde, že jste už do Franca   podobný film viděli, není to náhoda. Režisér   s oblibou na jedno téma točí několik filmů a   někdy i naleznete pár stejných záběrů. Zde   je z exteriérů vidět pár venkovských sídel,   zámečků, záběry z ulic Paříže, Notre-Dame   ze zadního pohledu, aby názvu filmu bylo   učiněno zadost. Malá zajímavost: v závěru   filmu Franco profackuje svou skutečnou ženu Linu   Romay. Málokdo má takovou možnost bez dalších   následků.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama