reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Edgar a Kristýna

Edgar i Kristina

Další název:
Purva bridejs
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Edgar a Kristýna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18337minih18337Nehrajte si se ženami (1941) 
Con le donne non si scherza n
minih17266minih17266Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 
One Flew Over the Cuckoo's Nest n
minih47742minih47742A znovu Žebrácká opera (1996) 
n
minih32545minih32545Z historie našeho letectví - 7 díl (1998) 
n
minih37368minih37368Balada o Alosaurovi (2001) 
The Ballad of Big A n
minih37871minih37871Agent "Divoká kachna" (2002) 
Agent Sinikael n
minih42077minih42077Rafan (1973) [TV inscenace] 
n
minih2535minih2535Adam chce být člověkem (1959) 
Adomas nori buti zmogumi n
minih19116minih19116Smrt a dívka (1994) 
Death and the Maiden n
minih15262minih15262Pád Berlína I (1949) 
Paděnije Berlina n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 %
3   - Agostino
7   - sekkos
4   - Collie
5   - Status
6   - Pefto
4   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

80 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá válka

13:25 - 14:15

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

55 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140486
Osobností: 602437
Fotografií: 520512
Plakátů: 252094
Obsahů a biografií: 129533

Poslední komentáře

Rallye smrti: Peklo na zemi (201...

Rallye smrti: Peklo na zemi
Ježíšek 2016:) Prostě to   posunuli o level dál, ne   nezbytně výš. Jízdu ve   stylu předchozích   přemístili jinam; dodali   zajímavou pointu. více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Miláček pluku (1931)

Miláček pluku
Film je dens už starý   téměř pětaosmdesát let,   ale přece jenom něco milého   ze starých časů v něm   zůstalo. Ve své době dva   čeští více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.183/0.16