reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dynamite Jim

Dinamite Jim

Žánr:
Rok:
1966
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Dynamite Jim

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
datdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11074minih11074Labuť (1956) 
The Swan n
minih37835minih37835Československo - tradičný obchodný partner ZSSR (1981) 
Československo - tradičný obchodný partner ZSSR n
minih3652minih3652Barvy primárek (1996) 
n
minih32944minih32944Dědečkův odkaz (1987) [TV seriál] 
n
minih50592minih50592Balzac (1999) [TV film] 
Balzac n
minih49852minih49852Bakaláři 1997 (1997) [TV cyklus] 
Bakaláři 1997 n
minih18597minih18597Sedmá Sindibádova cesta (1958) 
The 7th Voyage of Sinbad n
minih16651minih16651Poslední z tvrdých mužů (1976) 
n
minih16033minih16033Pod vodou kolem světa (1966) 
n
minih10174minih10174Když se čas naplnil (1980) 
When Time Ran Out n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 %
8   - tvo
3   - valentine
4   - pepa123
5   - sekkos
4   - MIGELO26
5   - datdavid

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.261/0.238