reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dvě Angličanky a kontinent

Les deux Anglaises et le continent

Další název:
Two English Girls
Země:
Rok:
1971
Délka:
124 minut
„Na začátku 20. století se Francouz zamiluje do dvou anglických sester…“

Celkové hodnocení filmu Dvě Angličanky a kontinent

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2012
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
Hankaf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10212minih10212Kickboxer 2 - Cesta zpět (1991) 
Kickboxer 2 n
minih49569minih49569Muž, který snil s orly (2006) [TV film] 
Uomo che sognava con le aquile n
minih39439minih39439Příliš dlouhé zásnuby (2004) 
Un long dimanche de fiançailles n
minih80544minih80544I cavalieri che fecero l'impresa (2001) 
I cavalieri che fecero l'impresa n
minih45415minih45415Květ zla (2003) 
La fleur du mal n
minih29756minih29756K-19: Stroj na smrt (2001) 
K-19: The Widowmaker n
minih29460minih29460Ďábel přichází (2000) 
Lost Souls n
minih6881minih6881Chodím sám (1948) 
I Walk Alone n
minih38030minih38030Dvojčata (2002) 
De Tweeling n
minih32965minih32965Miliónový chlap (1987) [TV film] 
Miliónový chlap n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 %
8   - cicis
8   - curil
8   - petrusmev
9   - melakara
9   - phorsky1
8   - ladynka
7   - Hankaf

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

128 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.538/0.511