Zari
ohodnotit

Dva výtečníci

I Due superpiedi quasi piatti

Další název:
Trinity: In Trouble Again
Země:
Rok:
1977
Délka:
115 minut
„Terence Hill a Bud Spencer jako nedobrovolní policisté, kterým vrozený smysl pro spravedlnost nedovolí odejít ze služby.“
Popis / Obsah / Info k filmu Dva výtečníci
Wilbur a Matt, kteří jsou už měsíc bez práce, se ocitnou v náborové kanceláři policie. Čeká je dvacet týdnů výcviku. Posledním úkolem je zkouška nervů a žaludku - ohledání mrtvoly a pitva, která se nezdaří, jak by měla, protože patolog zapoměl mrtvolu rozmrazit. Překvapený Matt však v mrtvole pozná Číňana, který mu před časem pomohl, když ho pronásledovala parta námořníků. McBride dá jeho případ jako první úkol novým policistům. Výcvik končí. Všichni uspěli, jsou přijatí a výpověď nelze dát. To však poněkud hatí plány Wilbura a Matta, kteří si chtěli užívat dvacet týdnů na účet státu a pak se vytratit.


Autor: ajaajena

Popis / Obsah / Info k filmu Dva výtečníci
POZOR SPOILER!!!

Silák Wilbur Walsh shání práci v docích. Skoro ji dostane, ale nesouhlasí se strháváním třiceti procent. A proto vznikne drobná třenice.

Mladík Matt Kirby shání práci v docích. Ovšem je nazván holoubkem a je mu vyhrožováno. A proto se musí poprat.

Ti dva se potkají mezi hangáry a zpočátku si do oka nepadnou. To až poté, když těm, co se s nimi utkali, vytřou zrak společně tím, že jim rozbijí auto. A od té doby jsou spolu. Matt se rozhodne udělat loupež století. Ta ovšem nějak nevyjde, protože si spletli dveře a omylem vlítli do policejní administrativy. Později jsou přijati mezi policisty, zatím na zkušenou. Procházejí výcvikem a ve volnu chodí jíst ke chromému muži, který vlastní občerstvení. Jednou tam vpadne banda drzých a agresivních idiotů. Matt a Willbur jim dají pořádnou nakládačku. Jednoho dne ve službě sbalí Matt hezkou Číňanku. Navštíví ji doma a tam mu řeknou, že hledají jednoho člena rodiny a on s Wilburem na fotce poznají muže, kterého viděli mrtvého. Chtějí rodině pomoci, ale mezitím na ně někdo poštve místní bandu rabiátů v čele s „indiánem“ Geroniem. A tak se spolu utkají v otevřeném boji na stadionu. Samozřejmě zvítězí a také zjistí kdo je strůjcem. Pročež této bandě, se kterou se v docích utkali, rozbijí další auto. Což se nelíbí jejich šéfovi a rozhodne se to zkusit jinak. Totiž povolá dvě dívky, aby naše hrdiny sbalily. To se jim povede a oba policisté končí u nich doma. Tedy alespoň si to myslí, než objeví fotku, podle které zjistí, že jsou v domě svého nepřítele. Obě dívky opijí a jedou do doku. Zde zjistí, že tu má banda v herně skrýš a že jde o spousty peněz a drog. Vpadnou dovnitř a začne veliká mela. Přitom Willbur stopí balík peněz. Ty však Matt velkodušně daruje těm, co jim slíbil pomoc. A tak jsou opět bez koruny, ale zůstávají policajty.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Dva výtečníci
Mohutný Wilbur a mazaný Matt už měsíc marně hledají práci a vzájemně se nemají příliš v lásce. Osud je svede dohromady, a když v jednom bistru přemýšlejí, co dál, objeví se dva policisté, kteří jim vylíčí, jak je služba u policie výtečná a perspektivní. Při pokusu vykrást obchodní dům v sousedství omylem vtrhnou do náborové kanceláře místní policie. Chvilku jsou sice vyvedeni z míry, ale pak vše obrátí v žert s tím, že se jdou přihlásit. Čeká je dvacet týdnů výcviku a oba si vedou poměrně zdatně. Posledním úkolem je ohledání mrtvoly a pitva. Překvapený Matt v mrtvém pozná Číňana, který mu před časem pomohl, a kapitán jim dá jeho případ za úkol. Výcvik končí. Všichni uspěli, jsou přijati a výpověď dát nelze. To však hatí plány Wilbura a Matta, kteří si chtěli jen užít dvacet týdnů na účet státu. Nyní jim nezbývá než udělat vše pro to, aby se jich policie chtěla zbavit. Jednoho dne pomohou najít správnou ulici pohledné mladé Číňance Susy Lee, patřící k rodině, která už dlouho hledá ztraceného strýčka. A právě toho viděli Wilbur s Mattem v márnici. Rozhodnou se případ vyřešit. Stopy je zavedou ke starému známému Fredu Clineovi, který obchoduje s drogami. Protože právě čeká velkou zásilku a dvojice policistů se mu plete do cesty, najme zabijáka Geronima, aby je alespoň na půl roku dostal do sádry. Jenže to dopadne obráceně a Matt s Wilburem si mohou na Clinea pořádně došlápnout. Zasáhnou, právě když banda přepočítává zisk, a zabaví sto tisíc dolarů. Jen jediné se jim opět nepodaří - dostat se od policie. Za dopadení bandy je totiž čeká další pochvala.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Dva výtečníci
Dvaja podfukári Matt Kirby (Terence Hill) a Wilbur Walsh (Bud Spencer) zrovna nepatria medzi nejakých tých najšikovnejších a chytrých ľudí. Zato si nedokážu nájsť nijakú prácu. Vo väčšine prípadov s nimi každý vybehne. Vo väčšine lietajú z jedného problému do druhého. Jedného slnečného dňa sa úplnou náhodou dostanú do prístavu, kde si začnú hľadať prácu. Tu na sa stretnú naši hlavní hrdinovia. Omylom zablúdia na policajnú stanicu.A od tejto chvíle sa ich životy začnú uberať opačnými smermi.

Čo sa však nestane? Keď nastúpia do radov miamského policajného zboru, stanú sa z nich poctiví superpolicajti, ktorí sa so žiadnym kriminálnikom dlho
nebabrú. Ich hlavným cieľom je zastaviť výčiny pouličných gangov a tínedžerských gangstrov, vedených Geronimom, mladíkom odetým v indiánskych šatách s insígniami bojovníka.


Autor: Agostino

Popis / Obsah / Info k filmu Dva výtečníci
Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama