reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dům snů

A Home of Our Own

Další název:
Náš vlastní dům
Rok:
1993
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Dům snů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2009
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2015
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17028minih17028Producenti (1968) 
The Producers n
minih19343minih19343Sopka (1997) 
Volcano n
minih10054minih10054Kazimír Veliký (1975) 
Kazimierz Wielki n
minih7708minih7708Fort Apache (1948) 
Fort Apache n
minih62132minih62132Vražedná sezona: Tajemství Hidden Lake (2006) [TV film] 
The Secret of Hidden Lake n
minih22229minih22229Věk nevinnosti (1993) 
The Age of Innocence n
minih45648minih45648Na ostří meče (2001) 
Gedo n
minih28891minih28891Útěk do Atén (1979) 
Escape to Athena n
minih34791minih34791Hellraiser: Návrat mrtvých (2005) [Video] 
Hellraiser: Deader n
minih37094minih37094Jurský svět (2015) 
Jurassic World n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 %
5   - curil
8   - Bara.40
7   - vojtam
6   - Snura
9   - Jarda1420
6   - rosta12
10 - POČÍTAČ
8   - diana.pala

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

44 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

214 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

49 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

89 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599813
Fotografií: 517576
Plakátů: 250514
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.903/0.877