reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dům smrti 2 [TV film]

House of the Dead 2: Dead Aim

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
95 minut
„V univerzitním kampusu ožívají mrtví. Stovky těl se pohybují ulicemi a chtějí zabíjet. Pandemie se šíří rychlostí blesku a v ohrožení je celý svět.“

Celkové hodnocení filmu Dům smrti 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.4% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2007
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.12.2009
Kachy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2012
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.8.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2007
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2012
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.6.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2008
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2009
tomas.buchart1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.10.2015
Parvati
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2007
felix_prvni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2009
HororsMish
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7618minih7618Tom a Jerry: Festival legrace (1992) [Video] 
Tom & Jerry´s Festival of Fun n
minih33765minih33765Mechanika (2002) 
n
minih46790minih46790Rodinné záležitosti (2006) [TV film] 
Where There's a Will n
minih30013minih30013Rudý žár (1992) 
n
minih12599minih12599Mistr Loutkář 3: Toulonova pomsta (1991) 
Puppet Master III. n
minih38559minih38559Buď v klidu (2005) 
Be Cool n
minih42062minih42062Muž s mečem (1993) 
The Swordsman n
minih37063minih37063Meatballs 4 (1992) 
Meatballs 4 n
minih51453minih51453Bloodfist III: Forced to Fight (1992) 
Bloodfist III: Forced to Fight n
minih49599minih49599Faces of Death (1978) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.4 %
8   - ajaajena
5   - R.RICKIE
6   - killy
4   - Faustka
5   - Petak69
8   - Kachy
6   - Strength
8   - oulisna
5   - ASPHALT
9   - Rendys
8   - MILAN19611
2   - Zaplman
7   - Pauleto
8   - Raptor150
8   - renya007
10 - tomas.buch
6   - Parvati
8   - felix_prvn
7   - HororsMish

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

15:45 - 16:40

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

78 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

108 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.502/0.477