Zari
ohodnotit

Drazí zatracení přátelé

Cari fottutissimi amici

Další název:
Milí zatracení přátelé
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
110 minut
„Jak umlčet věčně se ozývající prázdný žaludek, když v zemi zpustošené válkou je jídlo vzácností?“
Popis / Obsah / Info k filmu Drazí zatracení přátelé
Florencie si v srpnu 1944 spolu s dalšími italskými městy mohla oddychnout. Jejich osvoboditelé Angličané a Američané ale za sebou nechali zpustošená města, hladové obyvatele a sem tam německé odstřelovače. Vysloužilý boxer zvaný Desítka se rozhodne tato města objíždět se svou exhibicí, aby oživil válkou pohřbený box. Jako vstupné může být v zásadě cokoliv včetně jídla. Desítka trénuje svůj tým mladíků, ale více než boxeři jsou spíš komici. K partě se přidává i statný černoch Washington, kterému se za války podařilo uprchnout z německého zajetí a ukrývat se v domě chudých vesničanů. Desítka Washingtona koupil a myslí, že ho americké armádě vrátí za pěkný balík peněz. K jeho zklamání se ale od britského důstojníka dozví, že nedostane za svou válečnou trofej ani korunu. Jak vyřešit situaci s jedním hladovým krkem navíc?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Drazí zatracení přátelé
V Itálii těsně po II. světové válce kde není moc jídla, ve všem je chaos, ale žít se musíse dá dohromady parta lidí a začne si vydělávat ve světě boxu. V šíleném autě, které spíše nejede než jede, objíždějí venkov. Boxovat moc neumějí, ale snaží se.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Drazí zatracení přátelé
Bývalý boxer Dieci se rozhoduje, že opráší rukavice. Do ringu se vrací jako trenér týmu snů, jehož členové však stále nemohou pochopit, že mezi provazy nevítězí ten, který první upadne do bezvědomí. Trošku těžkopádná komedie, ale Villaggio v titulní
roli dokázal zachránit i horší filmy.


Autor: REKBRIT

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama