reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Drahý zesnulý [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1964
Délka:
43 minut
„Jan Werich v hlavní roli televizní komedie z roku 1964.“

Celkové hodnocení filmu Drahý zesnulý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.2% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2008
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2015
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2013
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2015
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.5.2013
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.2.2013
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2010
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.12.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2015
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2015
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2014
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.7.2011
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2009
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2010
honza_cz_54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.12.2007
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2015
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2009
klokan16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66069minih66069Morčata (1972) [TV inscenace] 
Morčata n
minih29175minih29175Válečný kříž (1978) 
Steiner - Der Eiserne Kreuz 2 n
minih43759minih43759San Antonio (2004) 
San-Antonio n
minih60645minih60645Anna Karenina (2000) [TV minisérie] 
Anna Karenina n
minih53873minih53873Mahábhárata (1989) [TV film] 
The Mahabharata n
minih43373minih4337388 minut (2007) 
88 Minutes n
minih53034minih53034Čaj s citronem (?) [TV hra] 
n
minih45161minih45161Bolkoviny (1997) [TV pořad] 
n
minih64036minih64036Lovci nacistov (2010) [TV seriál] 
Nazi Hunters n
minih25712minih25712Jdi a dívej se (1985) 
Idi i smotri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.2 %
8   - argenson
6   - cicis
9   - jarda53
5   - Misantrop
8   - payo1555
7   - REKBRIT
8   - Faye
6   - New
6   - Jean-Paul
10 - melakara
9   - olgab
9   - michal33
9   - sakro
7   - Scifista
8   - dederon
7   - ASPHALT
9   - biokys
6   - Antonin_Ve
9   - miroslav22
7   - jambroz58

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

4 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

84 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

114 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250322
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.742/0.712