reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dominick a Eugene

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2008
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.9.2008
ondrink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79902minih79902Diktátor (2012) 
The Dictator n
minih47984minih47984Štíty království českého (2008) [TV seriál] 
n
minih11424minih11424Líbánky bez ženicha (1996) 
Feeling Minnesota n
minih138460minih138460Tisícihlavá bestie (2015) 
Un monstruo de mil cabezas n
minih82298minih82298Můj americký bratranec (1985) 
My American Cousin n
minih25680minih25680Udavač (1998) 
Le Cousin n
minih44751minih44751Životní zápas (2005) 
The Game of Their Lives n
minih49995minih49995Honba na muže (1964) 
La chasse à l'homme n
minih8751minih8751Hrozba (1978) 
Hrozba n
minih117167minih117167Záložky jdou do války (2013) 
Achtung, fertig, WK! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
5   - curil
7   - pataamat
7   - Snura
9   - olgab
7   - peter22
9   - rosta12
8   - ondrink

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

86 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za kmenem ...

13:40 - 14:05

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:00

61 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140623
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252272
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.985/0.962