reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dom na rázcestí

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
12.2.1960
„Volné spracovanie divadelnej hry toho istého mena od Karla Stanislava.“

Celkové hodnocení filmu Dom na rázcestí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.1.2015
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2009
GedzitkaD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41841minih41841Léčka (2003) [TV film] 
La Femme de l'ombre n
minih61766minih61766Velkoměšťáci (1990) 
Metropolitan n
minih41507minih41507Navěky drakem (1988) 
Fei lung maang jeung n
minih16794minih16794Pozdní máj (1934) 
n
minih32692minih32692Král Krysa (1965) 
King Rat n
minih21063minih21063Tiše lkají moje písně (1933) 
Leise flehen meine Lieder n
minih16122minih16122Pohádka o Honzíkovi a Mařence (1980) 
Pohádka o Honzíkovi a Mařence n
minih17082minih17082Pronásledování na moři (1955) 
The Sea Chase n
minih44482minih44482Tunel (2001) 
Der Tunnel n
minih4418minih4418Duello nella sila (1962) 
Duello nella sila n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
4   - curil
5   - hvezdyn
8   - rosta12
9   - dederon
7   - scareface6
8   - GedzitkaD

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

92 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Batesův motel (2013) [TV seriá...

23:45 - 00:30

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

97 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

137 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599818
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.076/1.056