reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Doktor

The Doctor

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
122 minut

Celkové hodnocení filmu Doktor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
Didinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2008
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013
Nalim2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42116minih42116Napoleon Dynamit (2004) 
Napoleon Dynamite n
minih52775minih52775Doktorka Quinnová (1993) [TV seriál] 
Dr. Quinn, Medicine Woman n
minih17068minih17068Proměna (1991) 
Switch n
minih17605minih17605Purpurová srdce (1984) 
Purple Hearts n
minih27480minih27480Úchyl (1997) 
The Pest n
minih57475minih57475Po smrti (2008) 
Afterwards n
minih68581minih68581Fanynka (1987) [TV inscenace] 
Fanynka n
minih43012minih43012Půjč mi svou ruku (2006) 
Prête-Moi Ta Main n
minih41024minih41024Kmotři z blat (1983) [TV inscenace] 
Kmotři z blat n
minih42913minih42913Fast Food Nation (2006) 
Fast Food Nation n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
6   - curil
6   - pataamat
8   - AGAMEMNON
7   - Faye
5   - R.RICKIE
7   - fred.appl
7   - sluníčko
7   - Didinka
10 - fidelio
7   - Nob.r
7   - Kloby
10 - Rico0041
8   - Nalim2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.458/0.437