reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dobrodružství s Blasiem

Abenteuer mit Blasius

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1975

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství s Blasiem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.2.2014
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.3.2016
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2015
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2011
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2008
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2011
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013
paskaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.8.2015
kakamilurb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33349minih33349Nevěrná (2002) 
Unfaithful n
minih15382minih15382Pancho se žení (1946) 
n
minih107801minih107801Ze života ptáků (1973) 
Ze života ptáků n
minih30154minih30154Dva kapitáni (1955) 
Dva kapitana n
minih19690minih19690Stíny a mlha (1991) 
Shadows And Fog n
minih35928minih35928Pilát Pontský onoho dne (1991) [TV inscenace] 
Pilát Pontský onoho dne n
minih7453minih7453Excalibur (1981) 
Excalibur n
minih32325minih32325Funny Lady (1974) 
Funny Lady n
minih30901minih30901Velké ticho (1968) 
Il grande silenzio n
minih42352minih42352Psycho IV: Začátek (1990) [TV film] 
Psycho IV: The Beginning n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 %
1   - Pitryx
6   - Rene1
1   - melakara
6   - Jarda.ftr
4   - mikee007
6   - rosta12
5   - Ondra44
7   - Pankáč
10 - Rico0041
1   - paskaa
10 - kakamilurb

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

21 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.414/0.386