reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dnes večer všechno skončí

Další název:
Vstup přísně zakázán!
Rok:
1954
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
18.2.1955

Celkové hodnocení filmu Dnes večer všechno skončí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2015
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2011
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.3.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2008
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2013
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2012
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2009
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2014
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2010
Jarda2206
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2014
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2014
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5353minih5353Cukrová bouda (1980) 
n
minih47098minih47098Naši furianti (1983) [TV divadelní představení] 
Naši furianti n
minih42361minih42361Na Větrné hůrce (1970) 
Wuthering Heights n
minih34367minih34367Svatý Jack (1979) 
Saint Jack n
minih23583minih23583Zámotek 2: Návrat (1988) 
Cocoon: The Return n
minih21906minih21906V lásce a válce (1958) 
In Love and War n
minih42193minih42193Když do deště se dá (1965) 
Baby the Rain Must Fall n
minih28387minih28387Piráti ze Silicon Valley (1999) [TV film] 
Pirates of Silicon Valley n
minih2353minih235320 let písniček Honzy Nedvěda (1993) 
20 let písniček Honzy Nedvěda n
minih13714minih13714Nebeské dny (1978) 
Days of Heaven n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - Erkul
3   - curil
4   - pataamat
6   - martin.stu
6   - Nasudr
2   - kali.4
6   - melakara
7   - satyr
3   - oulisna
6   - rosta12
10 - dederon
8   - vo.truhlas
10 - POČÍTAČ
8   - ceskytulak
6   - AgentBláha
3   - kreator23
2   - vecernice
8   - tvo
8   - Pavelpi
8   - Jarda2206

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599411
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.415/0.391