reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Django se vrací

Django 2: il grande ritorno

Další název:
Django znovu útočí; Django Strikes Again
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
88 minut
„Legenda je zpět!“

Celkové hodnocení filmu Django se vrací

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.7.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2014
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2014
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2011
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2005
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.4.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2010
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11084minih11084Lady Dracula (1975) 
Lady Dracula n
minih49496minih49496Sám v temnotě II (2008) [Video] 
Alone In The Dark II n
minih56695minih56695Chrám Shaolinu (1976) 
Shao Lin si; Shaolin Temple n
minih7881minih7881Obr (1956) 
Giant n
minih138760minih138760Tajemné vraždy (2015) [TV film] 
Trigger Point n
minih64358minih64358Sekretariat: Příběh šampiona (2010) 
Secretariat n
minih39158minih39158Únos (1986) 
Kidnapped n
minih58311minih58311Věc Makropulos (1971) [TV divadelní představení] 
Věc Makropulos n
minih21003minih21003Thunderbolt a Lightfoot (1974) 
Thunderbolt and Lightfoot n
minih35917minih35917O těch Martinových dudách (1990) [TV inscenace] 
O těch Martinových dudách n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Django - Rakev plná krve (1968)

 Django - Rakev plná krve (1968)
Django - Rakev plná krve n
Preparati la bara!
Žánr: western / akční
Země: Itálie
Režie: Ferdinando Baldi

(pokračování)

Django (1966)

 Django (1966)
Django n
 
Žánr: western
Země: Itálie / Španělsko / Francie
Režie: Sergio Corbucci

(pokračování)

Hodnocení filmu

64.7 %
5   - Erkul
7   - curil
7   - hvezdyn
6   - Bara.40
6   - thejduk
6   - R.RICKIE
7   - killy
9   - satyr
6   - stanko
6   - Kycky
7   - Faustka
8   - aegis
8   - oulisna
6   - blackjack3
6   - rosta12
7   - Luky
3   - jambroz58
7   - Miloš11
6   - motelij

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

42 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

2 minut již uběhlo
128 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.455/0.428