reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dívka se třemi velbloudy

Rok:
1966
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
8.9.1967

Celkové hodnocení filmu Dívka se třemi velbloudy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.2.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2008
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2014
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2008
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.9.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2009
59vp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2013
Martin35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih77149minih77149Kruh Osmi (2009) 
Circle of Eight n
minih48692minih48692Zákon touhy (1987) 
La ley del deseo n
minih14445minih14445Noční návštěvník (1970) 
The Night Visitor n
minih25943minih25943Kamarátka Šuška (1977) 
n
minih25726minih25726Mechanik zabiják (1972) 
The Mechanic n
minih39482minih39482Aeon Flux (2005) 
Æon Flux n
minih5067minih5067Cesta peklem (1995) 
Cesta peklem n
minih32585minih32585Titus (1999) 
Titus n
minih59266minih59266Strážce legendy (2007) 
n
minih53447minih53447Góóól! 3 (2009) 
Goal! III n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.9 %
6   - Erkul
8   - curil
2   - Pitryx
8   - hvezdyn
7   - Frolíček
7   - Petra.Barb
8   - Misantrop
7   - melakara
6   - nick4
6   - satyr
7   - rosta12
8   - 59vp
7   - Martin35
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.394/0.37