reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dillinger

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
102 minut
„Zákon na něj byl krátký. Amerika zmítaná ekonomickou depresí ho uctívala jako boha. A on dělal vše proto, aby jeho sláva nikdy nezanikla. John Dillinger, zabiják, vrah a lupič.“

Celkové hodnocení filmu Dillinger

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.6.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.10.2011
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.5.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2015
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2016
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
celadin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih126573minih126573Scooby Doo - Souboj psích titánů (2013) 
Scooby-Doo! Mecha Mutt Menace n
minih29680minih29680Stín pochybnosti (1998) 
Shadow of Doubt n
minih15396minih15396Paní Miniverová (1942) 
Mrs. Miniver n
minih26573minih26573Křižovatka smrti (1998) 
Rush Hour n
minih16167minih16167Pohyblivý terč (1996) 
Moving Target n
minih116872minih116872Elhallgatott gyalázat (2013) [TV film] 
Elhallgatott gyalázat n
minih61597minih61597Otec (1966) 
Apa n
minih15461minih15461Parta hic (1976) 
Parta hic n
minih21029minih21029Tichý nepřítel (1997) 
The Devil's Own n
minih62172minih62172Slečna Chambonová (2009) 
Mademoiselle Chambon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - cicis
9   - curil
7   - clara.bow
7   - Snura
8   - R.RICKIE
8   - oulisna
7   - rosta12
10 - michaldoko
8   - kapelnik
6   - red.mann
3   - pan_opicka
9   - celadin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.618/0.597