Zari
ohodnotit

Die Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo

Další název:
Train Station Pickups; Confessions of a Campus Virgin; Confessions of a Sixth Form Virgin
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
87 minut

Obsah filmu Die Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo

 
Název filmu připomene jednak sérii německých erotických filmů "Schulmädchen Report" a také v té době populární knihu "My děti ze stanice ZOO". Režie se zhostil zkušený režisér tohoto žánru Walter Boos.

Studentka posledního ročníku střední školy Petra se zamiluje do spolužáka Micka, který je závislý na heroinu. Dívka ukradne peníze své matce, aby mohla pro Micka zakoupit drogy. To ale nestačí, a tak Petra uvízne ve světě červených světel a prostituce. Mick se zaplete s homosexuály a při setkání se starým zákazníkem dojde k nešťastné nehodě. Petra má starosti, jak sehnat do dvou dnů 750...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2019
Tentokrát se režisér Walter Boos nespokojil jen   s nahými scénami sprchujících se   středoškolaček, svádění profesorů a jejich   vydírání pomocí nahých fotek v   kompromitujících situacích, ale pustil se i do   vážnějšího tématu - užíváním drog   německou mládeží. Pokud měl být film   jakýmsi varováním, zřejmě se netrefil do   černého. Pokud se jehla blíží k ruce   feťáka, kamera uhne, prakticky není žádný   odstrašující příklad a podobně. Snad až na   vraždu staršího homosexuála, ke které dojde   víceméně nešťastnou náhodou. Představitelka   Petry herečka Katja Bienert se něco nahrála   naivek v erotických filmech a zde začínala jako   mladistvá. Ve filmu je rozvedeno více motivů,   ale poučení vyznívá poněkud hloupě.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Die Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo (1979)Die Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo (1979)Die Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo (1979)Die Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo (1979)
Reklama