Zari
ohodnotit

Devět životů

Unstoppable

Další název:
Nine Lives / Deväť životov (SK)
Rok:
2004
Délka:
96 minut
„Muže, který se před ničím nezastaví, nezastavíte.“
Popis / Obsah / Info k filmu Devět životů
Válečný veterán a hrdina několika válek Dean Cage (W. Snipes) trpící depresemi z jeho poslední mise v Bosně, kde zemřel jeho velký přítel Scott (Christian Solimeno), bratr jeho přítelkyně svérázné policistky Amy (Jacqueline Obrados), se náhodně dostane do problému, když čeká na Amy v jejich oblíbené restauraci, kde ji chce požádat o ruku.

Spoletou si ho muži pana Suliivana (Stuart Wilson), bývalého agenta FBI, jenž získal velké množství obávané a neschválené drogy X. E., kterou Deanovi při potyčce píchl jeden ze Sullivanových lidí McNabe (Nicholas Aaron), jehož pak zatkla policie. X. E. působí tak, že když infikovanému něco řeknete, cokoliv, tak on to vidí, věří tomu a co je nejhorší - udělá to. A za 6 až 8 hodin ho to bez protilátky zabije.

Sullivan a jeho lidé si Deana spletli s někým jiným,
kdo jim měl dodat informace, že drogu X. E. a její protilátku můžou odvézt a prodat. Do pátrání po Sullivanovi a také po Deanovi se zapojuje Amy a agent FBI Junod (Adewale Akinnuoye-Agbaje), kteří chtějí Deanovi pomoci, hlavně Amy. Junod až zase tak moc ne, spíš sleduje vlastní cíle.

Sullivanovi lidé Peterson (Kim Koates) a Lietch (Mark A. Sheppard) využívají X. E. v Deanově těle, aby získali informace, o kterých bohužel nemá Dean ani ponětí. Po počátečních neshodách spolu začnou Amy a agent Junod spolupracovat a Deanovi pomohou. Dean nakonec díky svému umění téměř sám zlikviduje Sullivana a spol.


Pozn. aut: Popisek vznikl za spolupráce Hortensie.


Autor: M.A.G.

Popis / Obsah / Info k filmu Devět životů
Bývalý příslušník zvláštních jednotek Dean trpí po návratu z války v Bosně těžkým traumatem. Omylem ho unese bývalý agent CIA Sullivan, který ho považuje za vyšetřovatele krádeže experimentálního vojenského halucinogenu. Uvězní ho a vstříkne mu do těla omamnou látku, aby se od něj dozvěděl některé důležité informace. Droga však vyvolá u Deana těžké halucinace, spojené s bosenským traumatem, a bojový expert, který stěží rozpoznává skutečnost od halucinací, uprchne. Není síly, která by ho dokázala zastavit, pokud ale nedostane protilátku, droga ho zabije. Najde se někdo, kdo by mu dokázal pomoci?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Devět životů
Dean Cage je bývalý člen jednotky speciálních vojenských operací. Omylem je označen za agenta CIA a unesen. Do těla mu jeho únosci vstříknou drogu, díky které mohou ovládat jeho mysl a tak využít jeho speciálního výcviku. Dean má jen jeden den na záchranu svého života: musí utéci, najít protilátku, aby zahnal démonické představy, které se pod vlivem drogy objevují. Pokud se mu to nepovede, na konci dne zemře…

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Devět životů
Dean Cage (WESLEY SNIPES – Blade, Neporazitelný, Sniper), bývalý člen jednotky speciálních vojenských operací, je omylem označen za agenta CIA a unesen.
Únosci mu vstříknou do těla drogu, díky které mohou ovládat jeho mysl. Chtějí využít jeho schopností a speciálního výcviku. Dean má jen jeden den na záchranu svého života. Musí utéct, najít protilátku a zahnat démonické představy, které se pod vlivem drogy objevují. Pokud se mu to nepovede, na konci dne zemře.

Magic Box


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

110 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Reklama