Zari
ohodnotit

Detroit Rock City

Další název:
The Kiss Movie
Rok:
1999
Délka:
94 minut
„Čtyři kluky čeká divoké dobrodružství – hodlají se zúčastnit koncertu Kiss.“
Popis / Obsah / Info k filmu Detroit Rock City
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Detroit Rock City
Zábavný príbeh štyroch kamarátov, ktorí majú rockovú skupinu a ich hudobným vzorom je skupina Kiss. Rozhodnú sa ísť na koncert svojích idolov do Detroitu, keďže vyhrali vstupenky na koncert v rozhlasovej telefonickej súťaži. Vyberú sa teda na dlhú cestu autom, a tak sa začína ich strastiplná a krkolomná púť za splnením ich túžob. Už počas cesty však zažijú prvé nepríjemnosti, keď dôjde ku konfliktu s posádkou auta s diskomaniakmi, ale to ich nemôže ani náhodou zastaviť. Keď nakoniec prídu do rozhlasového štúdia po lístky, zistia, že zavesili telefón skôr, ako povedali svoje mená, a tak lístky dostal už niekto iný.
A tak sú nútení si pomôcť iným spôsobom získať vstupenky. Hawk (Edward Furlong) sa zúčastní striptérskej súťaže v dámskom klube, ale nevyhrá. Peniaze potom získa za sexuálnu obsluhu jednej z diváčok. Jeramih (Sam Huntington) zase vymyslí, že lístok vezme malému chalanovi, ale netuší, že ten má o hodne väčšieho brata a tí mu dajú na výber, buď dostane poriadnu bitku alebo vykradne obchod a časť lupu im odovzdá ako "odškodné" za jeho opovážlivosť.
Rozhodne sa teda vykradnúť obchod, ale v tej chvíli je tam skutočný lupič s brokovnicou. Viac-menej svojim "hlúpym" hrdinstvom lupiča zneškodní a dostane od majiteľa odmenu. Nakoniec však aj tak lístky nezískajú, pretože je už vypredané.

Prichádza posledný nápad - navzájom sa do krvi zbijú a následne obvinia pri vchode do haly práve partiu okolo malého chlapca s veľkým bratom, ktorí totiž neopatrne vzali Jeramimu peňaženku, ktorá poslúži ako dôkaz, že im zobrali aj lístky.
A tak sa už konečne môžu dostať na koncert svojich idolov z kapely Kiss.


Autor: Kuvik

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Co naše babičky uměly a na co ...

06:00 - 06:25

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatajené dopisy

06:00 - 06:50

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:05 - 06:55

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Jen počkej! (1969) [TV seriál]

06:05 - 06:25

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Arachnid

Arachnid
Arachnid

Naposled navštívené:
Arachnid

Arachnid
Arachnid