Zari
ohodnotit

Dennis postrach okolí znovu zasahuje [TV film]

Dennis The Menace Strikes Again

Další název:
Dennis postrach okolí 2 / Dennis the Menace 2 / Postrach Denis opäť zasahuje (SK)
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
85 minut
„Malý rošťák se vrací a svými dobrými skutky přivádí k šílenství nejen mrzutého souseda, ale také dvojici podvodníků.“
Popis / Obsah / Info k filmu Dennis postrach okolí znovu zasahuje
Malý Dennis Mitchell nepřestává starému panu Wilsonovi ze sousedství znepříjemňovat život, i když neúmyslně. Jednoho dne se k Mitchellům nastěhuje Dennisův dědeček a George Wilson věří, že byly vyslyšeny jeho motlitby, aby si Dennis našel jiného starce, kterého by si oblíbil. Chlapec teď opravdu tráví víc času s dědečkem, ovšem jen dokud si pan Wilson neuvědomí, že stárne. Stane se totiž zranitelným cílem dvojice podvodníků. Profesor a jeho asistent Sylvester tvrdí, že jsou experty na omlazování, a nabídnou panu Wilsonovi pomoc. Uvěří jim a je ochoten zaplatit deset tisíc dolarů za vzácný kořen. Jenže zrovna jde kolem Dennis a pochlubí se panu Wilsonovi stejným kořenem s tím, že ho je všude v okolí plno. Zanedlouho se podvodníci vrátí s přístrojem, který prý dělá lidi mladší, ale znovu je tu Dennis, aby neúmyslně zachránil souseda před dalším podvodem. Brzy už toho má George plné zuby a rozhodne se prodat dům a odstěhovat se někam hodně daleko od Dennise. Jenže je to právě Dennis, který ho znovu zachrání před podvodníky, kteří si pokoušejí vetřít do jeho domu. Dokáže to George Wilson ocenit a odstěhuje se, jak má v plánu? A jak se s chlapcovými nápady vypořádá jeho dědeček?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Dennis postrach okolí znovu zasahuje
Malý Dennis Mitchell (Justin Cooper) je stále stejný. Jeho soused pan Harry Wilson (Don Rickles) je už z jeho lumpáren nešťastný, i když Dennis vše činí v dobrém úmyslu. Proto se panu Wilsonovi zdá, že jeho modlitby byly vyslyšeny, když se k Mitchellovým nastěhuje Dennisův dědeček (George Kennedy). Myslí si, že nyní budou dobré skutky směrovány na jiného starce. Částečne se tak i stane. Ovšem dva podvodníci, profesor (Brian Doyle-Murray) a jeho pomocník Sylvester (Scott Thompson) využijí slabosti pana Wilsona, který si myslí, že nějak rychle stárne. Představí se jako odborníci na omlazování a nabídnou starému muži kořen, po kterém se zaručeně mládne. Pan Wilson je ochoten podvodníkům vysázet deset tisíc dolarů, dokud neuvidí Dennise, který táhne vozíček naložený stejnými kořeny, kterých je po okolí plno. Profesor s pomocníkem se tak lehce nevzdávají a nabídnou Wilsonovi k prodeji zaručený omlazovací přístroj. A zase je tu malý Dennis, který svého souseda zachrání před dalším podvodem. Za chvíli už toho má starý George plné zuby a rozhodne se prodat dům a odstěhovat se daleko od všech podvodníků a starostlivého Dennise. Ale neuvědomuje si, že všude narazí na stejné vydřiduchy a snaživé chlapečky.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Dennis postrach okolí znovu zasahuje
Demoliční četa čítající jediného kluka - Dennise - postrachu okolí, který je tu znovu, aby dělal další lumpárny a neplechu. V roli Dennise se objevuje malý Justin Cooper (Lhář Lhář), zatímco jeho stále trpícího souseda - pana Wilsona - ztvárnil legendární komik Don Rickless (Berušky). Ale tentokrát nedohání pana Wilsona k šílenství jen Dennis. Na návštěvu totiž přijel Dennisův mladistvý dědeček a společně obrátí celou čtvrť vzhůru nohama. Když se ale dva intrikující podvodníci pokusí pana Wilsona oklamat s pramenem mládí , je na Dennisovi, aby se pokusil zachránit jeho i celou čtvrť!


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sandrine Weill

Weill Sandrine

Maria Koppenhöfer

Koppenhöfer Maria

Naposled navštívené:
Sandrine Weill

Weill Sandrine

Maria Koppenhöfer

Koppenhöfer Maria