reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dekalog VII. [TV film]

Dekalog, siedem

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
57 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog VII.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.3.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2015
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15069minih15069Osamělý bojovník (1984) 
n
minih14231minih14231Nezbedný bakalář (1946) 
Nezbedný bakalář n
minih45799minih45799Ďáblův déšť / Ďábelský déšť (2007) [TV film] 
Hell's Rain / Anna's Storm n
minih45405minih45405Vlčice (1983) 
Wilczyca n
minih55061minih55061Hory zalité krví (2009) 
Hills Run Red n
minih44374minih44374Um Filme Falado (2003) 
n
minih40758minih40758Angel-A (2005) 
Angel-A n
minih26503minih26503Mistr kung-fu (1987) 
Kung-fu master! n
minih8735minih8735Hrdinný kapitán Korkorán (1934) 
Hrdinný kapitán Korkorán n
minih43758minih43758Muž proti muži (2006) 
Seraphim Falls n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - Faye
4   - R.RICKIE
8   - fingon
10 - Johnny1
8   - kmara
9   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

21 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

41 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250444
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.259/0.239