reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu David Copperfield

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.5.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2009
honz66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42899minih42899Tatry mystérium (2003) 
n
minih28401minih28401Agent v sukni (2000) 
Big Momma's House n
minih5548minih5548Černý přízrak (1986) 
The Wraith n
minih28412minih28412To jsem z toho jelen (2000) [TV seriál] 
To jsem z toho jelen n
minih49009minih49009Pochyby (2008) 
Doubt n
minih25682minih25682Dennis postrach okolí znovu zasahuje (1998) [TV film] 
Dennis The Menace Strikes Again n
minih67441minih67441První pohled (1975) [TV inscenace] 
n
minih16926minih16926Prêt-à-Porter (1994) 
Prêt-à-Porter n
minih3012minih3012Anděl svádí ďábla (1988) 
Anděl svádí ďábla n
minih25867minih25867Seznamte se, Joe Black (1998) 
Meet Joe Black n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
7   - jarda53
6   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
7   - Strength
10 - deatdavid
8   - boudaj
10 - honz66
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.256/0.239