reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ďábel v modrých šatech

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
budil2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43788minih43788Zombies (2006) 
Wicked Little Things n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih33711minih33711Akrobat (2000) 
n
minih3744minih3744Bělásek (1995) 
Powder n
minih50659minih50659Kutyil s.r.o. (2008) [TV seriál] 
Kutyil s.r.o. n
minih44919minih44919Odpadlík (1992) [TV seriál] 
Renegade n
minih3895minih3895Bez východiska (1995) 
No Exit n
minih61068minih61068Charlie Chan a kletba Dračí královny (1981) 
Charlie Chan and the Curse of the Dragon Queen n
minih14435minih14435Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987) 
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors n
minih5426minih5426Čas pro vraždu (1987) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
7   - Rendys
5   - opl
7   - sekkos
5   - kata18
8   - Status
3   - Pefto
5   - budil2

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

3 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.233/0.215