reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Coming Out

Země:
Rok:
1989
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1991
„Pohled na postavení homosexuálů ve společnosti očima mladého učitele. Film oceněný Stříbrným medvědem na 40. Berlinale '90.“

Celkové hodnocení filmu Coming Out

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.3.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2012
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2016
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9295minih9295Jak se zbavit Helenky (1967) 
Jak se zbavit Helenky n
minih28625minih28625Cesta na Měsíc (1999) 
n
minih5967minih5967Dej si pohov, kámoši 2 (1995) 
Grumpier Old Men n
minih4416minih4416Boj o oheň (1981) 
La guerre du feu n
minih46109minih46109Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor n
minih56854minih56854Operace Boeing 747 (2001) [TV film] 
Air Rage n
minih106682minih106682To je šoubyznys (1995) [TV seriál] 
n
minih44361minih44361Charleyova teta (1969) [TV divadelní hra] 
Charleyova teta n
minih44125minih44125Boj (2007) 
War n
minih16154minih16154Pohřbeni zaživa (1997) 
Buried Alive 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 %
1   - Kuvik
7   - payo1555
6   - petule611
9   - saraSun
3   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:55 - 17:30

27 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

17:10 - 18:05

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:50 - 17:45

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140559
Osobností: 602617
Fotografií: 520707
Plakátů: 252180
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.409/0.384