reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Comandante

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
29.4.2004
„Můžete ho milovat, můžete ho nenávidět, musíte ho vidět.“

Celkové hodnocení filmu Comandante

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2004
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.8.2010
Uchylvkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2011
zd.dvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47715minih47715Baví mě vyhrávat (1988) 
Baví mě vyhrávat n
minih48243minih48243Azurová tajemství (2001) [TV film] 
Une fille dans l'azur n
minih50315minih50315Poldové z přístavu (1996) [TV seriál] 
Water Rats n
minih30227minih30227Waterloo (1970) 
Waterloo n
minih38663minih38663Klíč k vraždě (2004) 
Twisted n
minih57806minih57806Chudobných rodičov syn (1993) [TV film] 
Chudobných rodičov syn n
minih2394minih23945. Avenue (1897) 
5th Avenue, N.Y. n
minih50245minih50245Avignonské proroctví (2007) [TV seriál] 
La prophétie d´Avignon n
minih13400minih13400Na útěku (1994) [TV film] 
Nowhere to Hide n
minih9962minih9962Karate Kid 2 (1986) 
The Karate Kid II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - pataamat
7   - Kuvik
5   - R.RICKIE
8   - derryl
3   - menderly
7   - Uchylvklec
6   - zd.dvo

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

55 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

40 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

45 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139521
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.787/0.762