reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.1.2017 a svátek má Slavomír. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Comandante

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
29.4.2004
„Můžete ho milovat, můžete ho nenávidět, musíte ho vidět.“

Celkové hodnocení filmu Comandante

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2016
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2004
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.8.2010
Uchylvkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2011
zd.dvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49829minih49829Supernova (2005) [TV film] 
Supernova n
minih7908minih7908Gloria Estefan - Everlasting Gloria! (1995) 
Gloria Estefan: Everlasting Gloria n
minih29557minih29557Broučkova rodina (2000) [TV seriál] 
Broučkova rodina n
minih4366minih4366Saint Tropez Blues (1961) 
Saint Tropez Blues n
minih27272minih27272Jasná lež (1998) [TV film] 
A Bright Shining Lie n
minih47323minih47323Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Pes baskervillský (1981) 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Sobaka Baskervilej n
minih39072minih39072Červený a černý (1976) 
Krasnoje i čornoje n
minih35482minih35482Čas znovu nalezený (1999) 
Le temps retrouvé, d'après l'oeuvre de Marcel Proust n
minih54546minih54546Legenda jménem Bruce Lee (2008) 
The Legend of Bruce Lee n
minih43069minih43069Prázdniny pana Beana (2007) 
Mr. Bean's Holiday n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - pataamat
7   - Kuvik
5   - R.RICKIE
6   - Zaplman
8   - derryl
3   - menderly
7   - Uchylvklec
6   - zd.dvo
6   - thornhill

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

02:25 - 03:55

43 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

02:50 - 03:15

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

02:30 - 03:25

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:45 - 03:45

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140595
Osobností: 602703
Fotografií: 520940
Plakátů: 252240
Obsahů a biografií: 129600

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Nebudem klamať a úprimne   poviem, že na Burtona je to   pomerne slabé... no   na temnejšieho Harryho   Pottera reznutého X- Menami   je to více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 7 / 10

Vinnetou - Poslední bitva (2016)...

Vinnetou - Poslední bitva
Dobrý díl - napínavý,   akční scény akorát,   pořádný padouch se svým   rozlézajícím se zlem   předurčujícím osud   Indiánů, Komančové jako více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Vinnetou - Poslední bitva (2016)...

Vinetou

Vinnetou - Poslední bitva
Maximální trapas. Předloze   z r. 1964 nes
ahá ani   po kotníky. Fuj. P. Brice a   L. Barker, ty nikdo   nenahradí. A nádherné   scenérie z Plitvických jezer   také ne.

Autor: koudy0007

Zánik samoty Berhof (1983)

Zánik samoty Berhof
Jeden z nejslabších filmů s   tématikou pohraničí vůbec.   Jana Brejchová v roli   řádové sestry naprosto   neztotožnitelná s rolí,   příběh více >

Autor: Dendy123 | Hodnocení: 3 / 10

Highlander (1986)

Highlander
V 80. letech se rodil jeden   filmový skvost za druhým a   mezi ně patří i tento   snímek. Highlander je takový   mix tří žánrů dohromady,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.677/0.651