reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Clint Eastwood

Clint Eastwood / Out Of The Shadows

Další název:
C. Eastwood: Out Of The Shadows
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Clint Eastwood

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2010
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.12.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2009
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
BrianJohnson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.7.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37576minih37576Cesty k pramenům (1978) 
Cesty k pramenům n
minih44611minih44611Casper - Strašidelná škola (2006) [TV seriál] 
Casper Scare School n
minih35530minih35530Recept na lásku (2001) 
Bella Martha n
minih53631minih53631Arn: The Kingdom at Road's End (2008) 
Arn - Riket vid vägens slut n
minih41870minih41870Beowulf: Král Barbarů (2005) 
Beowulf & Grendel n
minih42161minih42161Chobotnice 4 (1989) [TV seriál] 
La Piovra 4 n
minih51672minih51672Agentky v nesnázích (2007) 
Mataharis n
minih17288minih17288Přes palubu (1987) 
Overboard n
minih5344minih5344Ctihodná Molly Brownová (1964) 
The Unsinkable Molly Brown n
minih9325minih9325Jako nepoddajný plevel (1987) 
Ironweed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
7   - Kuvik
10 - PORTER
9   - R.RICKIE
8   - brnvl2105
6   - MaKy92z
9   - limjoe
10 - deatdavid
6   - jarro
10 - BrianJohns
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.266/0.245