Zari
ohodnotit

Clerks 2: Muži za pultem

Clerks II

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
1.2.2007
„Když nic neděláš, nic nezkazíš!“
Popis / Obsah / Info k filmu Clerks 2: Muži za pultem
Mezi policemi bájného obchodu Quick Shop, dva povaleči Randall a Dante ubíjejí den řečmi o sexu, rozborem Hvězdných válek, čtením komiksů a zdrogovanou meditací o smyslu života. Režisér Kevin Smith se vrací na místo svého kultovního začátku. Jeho dva hlavní hrdinové dospívají do kristových let a je čas se rozhodnou co dál…. Film je volné pokračovaní filmu Jay a mlčenlivý Bob vrací úder.

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Clerks 2: Muži za pultem
Medzi regálmi bájneho obchodu Quick Stop, v ktorom dvaja flákači Randall a Dante zabíjajú deň táraním o sexe, preberaním Hviezdnych vojen, čítaním komiksov a zhúleným meditovaním nad podstatou bytia. Kevin Smith sa vracia na miesto svojho kultového debutu, kde jeho hlavní hrdinovia dospievajú do kristových rokov. Je čas si rozmyslieť, čo ďalej. Voľné pokračovanie úspešného filmu Jay a mlčanlivý Bob vracajú úder...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Clerks 2: Muži za pultem
V komedii Clerks: Muži za pultem se režisér a scenárista Kevin Smith vrací k hrdinům svého úspěšného černobílého debutu z roku 1994 Mladí muži za pultem (u nás byl pod tímto názvem uveden v TV, předtím vyšel na videu jako Podvodníci z New Jersey). Protagonisty jsou tedy opět nerozluční kamarádi ze střední školy, poměrně seriozní Dante a neomalený Randal. Na krku mají Kristova léta a dotáhli to v životě zatím z obchodu Večerka za pult do fast foodu Mooby´s a někdy je to hněte. Teď se ovšem situace mění. Dante má před svatbou a se snoubenkou odjíždí z New Jersey na Floridu. Randal dobře ví, že tak oddaného a tolerantního přítele už nikdy nenajde, a tak se rozhodne osladit kamarádovi jeho poslední den v práci velkolepou oslavou. Na té pochopitelně nesmí chybět ani kultovní dvojice prudičů Jay a Mlčenlivej Bob. – Téměř celý snímek se odehrává v průběhu jednoho dne. Je smutné, že oplzlosti, vulgarismy a provokativní diskuse o sexu či mezidruhové erotice, určené otrlému divákovi, jsou zde zastoupeny více nežli méně obscénní, ironicky trefné a vtipné postřehy, černý humor, gagy anebo svérázné odkazy na Hvězdné války, Pána prstenů, sexuální orientaci hobitů či na kultovní komiksové hrdiny. V epizodních rolích se opět objevují Smithovi přátelé Ben Affleck a Jason Lee.
-kat-, Filmový přehled 2007/4


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

2 minut již uběhlo
148 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatopené osudy (2008) [TV seri...

02:00 - 02:20

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

37 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bronwen Mantel

Mantel Bronwen

Bill Murray

Murray Bill

Signál

Signál

Naposled navštívené:
Bronwen Mantel

Mantel Bronwen

Bill Murray

Murray Bill

Signál

Signál