Zari
ohodnotit

Chobotnice 3 [TV seriál]

La Piovra 3

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
60 minut, 7 dílů
„Další osudy muže, který zasvětil svůj život boji proti mafii.“

Komentáře k filmu Chobotnice 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Další serie ze slavného   italského seriálu. Cattani   se vzpamatovává ze smrti   všech svých blízkých -   členů rodiny. Podařilo se   mu do vězení dostat dva z   nebezpečných protivníků -   advokáta Terrasiniho a   profesora Laudea. Nezdá se   však, že by mafie byla   poražena. Naopak. S mohutnou   silou se vrací zpět.   Tentokrát udeřuje tvrdě a   nekompromisně. Likviduje   další protivníky, avšak   pohlcuje i vlastní členy. Na   scéně se poprvé objevuje   rodina Antinariových a jejich   peněžní ústavy. Ty   sehrávají svou roli i v   dalších sériích. Také na   scénu nastupuje můj   oblíbenec a vedle Cattaniho   snad největší postava -   Tano, Getano Carridi. Mrazivě   klidný muž v pozadí. U nás   publikum oslovil už v   osmdesátých letech, kdy byla   Chobotnice vysílána. Dokonce   si lidé v různých   časopisech vyžadovali   plakáty s hercem Remo Gironem   (představitelem Tána). Děj   této série se většinou   odehrává v Milánu. Ve hře   je mezinárodní obchod se   zbraněmi.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Po vynikající 2 sérii   trošku zklamání.Děj   ztrací tempo,více   ¨romantiky¨,méně   akce,zápletky se začínají   opakovat,blízcí   umírají,Corrado je   nesmrtelný,mafie se zatím   směje.Ale jinak nic   proti,stále skvělý   seriál,plný   napětí,některé epizody   shlédnete jedním dechem a   ihned po skončení chcete   další.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Beata Olszewska

Olszewska Beata

Naposled navštívené:
Beata Olszewska

Olszewska Beata