reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cesta domů

Lost Angels

Další název:
The Road Home
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Když je svět mimo kontrolu, je jednoduché dostat se na scestí“

Celkové hodnocení filmu Cesta domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2010
Crotan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2011
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2014
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44348minih44348Nádherná země (1959) 
The Wonderful Country n
minih6422minih6422Divoká stvoření (1997) 
Fierce Creatures n
minih20619minih20619Tankový prapor (1991) 
Tankový prapor n
minih25188minih25188Demokrati (1980) 
n
minih9717minih9717Joe Hill (1971) 
n
minih63331minih63331Karla a Jonas (2010) 
Karla og Jonas n
minih49272minih49272Gomora (2008) 
Gomorra n
minih48348minih48348Kamikaze: V barvě (2002) 
Kamikaze: In Color n
minih140552minih140552Ztracená láska (2003) 
Perduto amor n
minih41102minih41102Poutníci (1995) [TV inscenace] 
Poutníci n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
5   - curil
6   - satyr
7   - rosta12
10 - fidelio
7   - Crotan
9   - orimkacsir
6   - bandri

TV Program

ČT1 - Divadlo jednoho diváka

09:00 - 10:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Věra 68 (2012) [HD CAM (HDTV)]

09:00 - 09:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:10 - 10:05

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140621
Osobností: 602753
Fotografií: 520977
Plakátů: 252269
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.716/3.695