reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Cesta divočinou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2011
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.5.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2008
ramecekcz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47652minih47652V křesle režiséra (2007) 
Man in the Chair n
minih25032minih25032Město šílenců (1997) 
Mad City n
minih38018minih38018Bolek a Lolek na prázdninách (1965) [TV seriál] 
Bolek i Lolek na wakacjach n
minih66290minih66290Zmizení ráje (2006) 
Disappearances n
minih6526minih6526Dobré ráno, Vietname! (1987) 
Good Morning, Vietnam n
minih17849minih17849Riskantní plán (1993) 
The Real McCoy n
minih52549minih52549André a včela (1984) 
The Adventures of André and Wally B. n
minih46728minih46728Mongol – Čingischán (2007) 
Mongol n
minih27141minih27141Celnice (1994) 
n
minih3947minih3947Běž, dokud nepadneš (1988) [TV film] 
Run Till You Fall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
5   - Erkul
7   - Kuvik
7   - Charlie35
7   - satyr
10 - kvaca
7   - Tominko
9   - ramecekcz

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

50 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

15 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

35 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.223/0.203