Zari
ohodnotit

Československá spartakiáda 1980

Další název:
Čs.spartakiáda 1980
Rok:
1980
Délka:
64 minut
Premiéra v ČR:
9/1980

Komentáře k filmu Československá spartakiáda 1980

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2016
Dokumentární film o   sportovní události roku   1980. Někdo na něj může   nahlížet jako na propagandu,   nicméně je to dokument své   doby a tím má dnes svoji   hodnotu. Neměl jsem pocit,   že by tvůrci to s tou   propagandou nějak   přeháněli. Součástí   filmu je i exkurs do   minulosti, do doby   organizování prvních   hromadných svičení.   Nezapomíná se tak ani na   sokolské slety.
Když   to člověk vidí s odstupem   času, tak sledujete výsledek   obrovské práce a velkého   kumštu. Něco tak velkého,   jako je Spartakiáda a její   cvičení je choreograficky   neopakovatelné. Tento film   doporučuji pro milovníky   historie, kteří dokážou se   na ní dívat s nadhledem a   bez mindráků.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.3.2014
Záznam spartakiády 1980,   stejný jako ostatní po pěti   letech před nebo potom. Sám   pamatuji nacvičování na rok   1960 a 1965 a všichni kluci   nenáviděli nacvičování.   Před tím jsme hráli od   sedmi basket nebo volejbal i   mimo povinný tělocvik jsme   se scházeli odpoledne. Pak   nastala nesmyslná povinnost   cvičit skladbu, kterou   sestavily padesátiletý   ženský. Hrůza. Věřím,   že pro starší kategorie   byly spartakiády určitě   vhodnou příležitostí si   zacvičit, hlavně pro ženy,   které se ke cvičení   scházely i mimo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gertan Klauber

Klauber Gertan

Naposled navštívené:
Gertan Klauber

Klauber Gertan